Piaci/vásári árulás - mi kell hozzá (beszélgetés)
Gödöllőn fél éve kezdte a "garázsvásár"-t a helyi női egyesület, egyre nagyobb sikerrel.
Egyébként ha van helyi zsibvásár - pl. Pesten a PECSA - ott csak asztalt kell bérelni.
Vásárokban viszont csak számlaképesen lehet árulni.
Köszi a választ :))
Én is ,kellett volna a gyűjteménybe :)))
Sziasztok.
Amerikai filmekben láttam,hogy kertes házakban költözés előtt kiárusítást tartanak az emberek.Jó lenne ha ez itt is megoldható lenne.
Sziasztok!
Remélem, tud nekem valaki segíteni.
Elég sok kinőtt ruhát, játékot összeszedtem, meg a család egyéb kacatjait. Sok mindent felraktam már aukciós portálokra, de a postája a cuccoknak elég sok lenne, sok esetben több, mint a termék ára. Felvetődött bennem, hogy ki kellene vinnem a piacra/vásárra. Az érdekelne, hogy magánemberként kimehetek árulni, vagy mindenképpen vállalkozói kell-e hozzá.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Óvodában 2500 ft ajándékpénzt/fő és 30 gyerkőc van, 1000 ft havi hozzájárulás plusz az ebéd díj. Szerintetek?
- Piacon áruláshoz milyen engedély kell?
- Ha egészségügyi hozzájárulás esetén túlfizetésem van a NAV kimutatása szerint, visszaigényelhetem a pénzt?
- Piacon saját készítésű sós sütik árulásához kell valami engedély, ha igen milyen?
- Jár-e valamilyen étkezési hozzájárulás a dolgozónak, ha a cég otthontól távoli, hosszabb távú munkavégzésre küldi?