Pharmatex vélemények? (beszélgetés)
Sziasztok!
A használati utasításban benne van, hogy szappanos vízzel előtte még kívül sem lehet mosakodni, mert rontja a hatását (nem értem, a külső mosakodas igazából mennyire érinti a benti dolgokat..).. De nyilvánvaló, hogy feltenni az ember tiszta, tehát szappannal megmosott kézzel fogja. Az nem baj?
A Pharmatex korulbelul olyan, mint egy megszakitasos szexualis egyuttlet. Tehat vagy bejon, vagy nem.
Koznyelvbe van egy olyan kifejezes,hogy: Pharmatex-baby.
Ez mindent elmond azt gondolom.
Sziasztok aki szoptatos anyuka az mit mond. Lehet alkalmazni a.phatmatexnek a kupjat?? ?
Irjatok
Mi már 3. éve alkalmazzuk kb.
Csak ajánlani tudom. Eddig csak a tablettát használtuk.
Sziasztok!
Mindenhol "riasztó", "elrettentő" véleményeket hallok a pharmatexről... Nekem más a véleményem.
2 gyermekem van, legalább 10 éve használom (mindegyiket próbáltam), és NEM született belőle "pharmatexbaby" ahogy többen nevezik.
Igenis nagyon jó megoldás azoknak, akik nem bírják vagy nem akarják a hormonális dolgokat, csak meg kell találni a számodra legmegfelelőbbet, -mert funciót is ellát amellett hogy fogamzásgátló"
Én azt gondolom a legutóbb forgalomba jött - LÁGY KAPSZULA a legjobb minden szempontból...
(Ez NEM csíp!)
Sziasztok!
Ez a fajta fog. gátlás leginkább annak a korosztálynak javasolt, akiknél már nincsen rendszeres peteérés illetve ciklus, de még nem menopauzások, azaz nem maradhatnak védekezés nélkül.
(45-55 évesekre gondolok, nem fiatalabbakra.)
Sziasztok!
Én 2010-11-ben használtam egy párkapcsolatomban több hónapig kúpos Pharmatex-et, minden probléma nélkül! Nőgyógyászt kérdeztem meg róla, elismerte, hogy jó alternatív fogamzásgátlási mód (mivel a hormontablettát abba akartam hagyni).
Aztán szétment a párkapcsolatom, pár hónappal később egy másik partnerrel egy alkalommal használtuk és becsúszott a baba.
Vigyáztunk a feloldódásra, nem volt szappanozás se, és mivel előtte több hónapig biztonságos (...) volt, így mertem használni.
Az apuka-jelölttel régebben volt párkapcsolatom, és mivel mindketten egyetemre jártunk (én 21, Ő 22) nem vállalhattuk be a kicsit.
Személyes véleményem, hogy a termék emberfüggő, valószínű, hogy akivel több hónapig sikeresen használtam, nem rendelkezhetett olyan potenciális megtermékenyítéssel, mint a második partnerem.
Nem állítom, hogy minden esetben ez állhat a termék sikeressége mögött, de a ciklus időszak és mindkét fél termékenysége közrejátszik.
Sziasztok!
Van hüvelytablettám eladó , 1 db hiányzik belőle.
A 12-dbosat 2300ért vettem 2000 ft-ért ha kell valakinek átadom.
Szerintem tablett v. kapszula mindegy! A hatása hasonló, tehát az alábbi infók alapján én már nem bíznék egyikben sem. Természetesen, ha kiegészítésként használod, meg tudsz számolgatni, kihagyod a veszélyes napokat, +megszakítást is alkalmaztok, akkor jó lehet.
Egyébként nekem is ajánlotta az egyik orvos a Pharmatexet, mivel nem szedhetek gyógyszert, de ezek után nem sok értelmét látom.
Sziasztok!
Először is, a fórumot végigolvasva azt vettem észre, hogy itt néhány fogalmat tisztázni kellene.
A pharmatex többféle készítményt is forgalmaz. A legtöbben a HÜVELYTABBLETTÁRÓL és a KRÉMRŐL írták azt, hogy teherbe estek tőle. A legtöbb allergiás reakciót a krém váltotta ki.
Van még ezen kívül HÜLYELYKÚP (aminek a fogalmát ne keverjük össze a tablettájéval), erről vegyes véleményeket láttam.
De mi van a legújabb változattal, a LÁGY HÜVELYKASZULÁVAL? Ez annyira új még, hogy nem sokan használják, vagy miért nem találok erről kommenteket? Erről nem olvastam csak kb 1-2 hozzászólást.
Ha van valaki, aki ezt használja attól várnék akár pozitív, akár negatív véleményt.
Én személy szerint azért szeretném kipróbálni, mert a párommal ritkán vagyunk együtt, mindig óvszert használunk, de szeretnénk már végre (legalább egyszer) úgy teljesen természetesen is érezni egymást, nemcsak a gumin keresztül. Babát még nem szeretnénk családi okok miatt, tehát ez a fajta fogamzásgátlás csak egy alkalomra szólna és persze vigyáznánk arra is, hogy ne peteéréskor történjen.
Szerintetek így be lehet vállalni? Igen tudom, nagyon sok a rossz tapasztalat, de ezek nagy része rendszeres (gondolom heti több alkalom vagy minden nap) nemi életet él, tehát náluk a terhesség esélye nagyobb volt.
Főleg a ez a LÁGY HÜVELYKAPSZULA érdekelne, a többitől már eléggé elment a kedvem és még ebben sem vagyok biztos csak gondolkodom rajta!
Végig olvastam a hozzászólásokat,és nekem feltünt,hogy mindenki azt írja,odafigyelve használta.Mindenki írja,hogy utána nem tisztálkodot,,de mi van a közösülés előtti tisztálkodással,vajon azt is elhagyta mindenki?Vagy ügyelt arra,hogy a partner sem tisztálkodjon ne mosson előtte még kezet sem???Hisz írja a használati utasítás,hogy kevés szappanmaradvány is gondot okozhat!!!
A lényeg viszont az,hogy nincs 100%-os módszer,,a lányom gyógyszert szedett rendesen odafigyelve,,a fél éves tündérkém mégis itt alszik most mellettem,,és meg sem fordult a fejében hogy ne szülessen meg!
Hisz van 1 mondás is,,,CSAK AZ NEM ESHET TEHERBE AKI NEM CSINÁLJA!!!
Sziasztok!
Eladó egy doboz Pharmatex hüvelykúp, egy darab hiányzik belőle,1800Ft-ért odaadom.2015-ig jó
Szia, nem tudom, én egyiket se használtam soha----illetve egyetlen egyszer próbáltam a tablettát, de arra érzékeny lehettem mert jó alaposan felcsípte az egész berendezésemet.....azóta is ott ott a fiókban a többi.
Ki kell tapasztalni hogy Neked melyik a legkényelmesebb és legkevesebb gondot okozó formátum, és azt kell használni.
Szerintem fontosabb az hogy ne csípjen meg ne folyjon fel-alá az egész együttlét alatt, mint az hogy mennyibe kerül.