Pg53, akiknek bevált és páfrányos maradt végig... (beszélgetős fórum)
Vizsgálat után uh-ot csinált.Policisztás sajnos.
3 variáció közül van választás.
1. ha nem jön meg egy héten belül, akkor ad valamit ami meghozza a mensit,
2. két hónapot várni, hogy rendeződjön a ciklus magától, mert ez még lehet a gyogyszer utóhatása is hogy rendszertelen.
3.azonnal gyogyszeres kezelés.(ezt ő nem szeretné, inkább várni a két hónapot)
Ha nem jön meg és az első lesz, akkor beinditja a vérzést és akkor is ki kell várni a két hónapot, hogy utána magától mi lesz.
Ha magától nem rendeződik, gyógyszeres kezelés, viszont annak meg az a veszélye hogy nagy az ikerterhesség lehetősége.
Az ultrahang alapján azt látta, hogy volt/van/szokott lenni peteérés. Volt sok apró fehér golyó és egy nagy fekete.Arra azt mondta, hogy az a pete, vagy tüsző már nem tudom(el vagyok veszve ezeknek a fogalmában).
Méhnyálkahártya meg van vastagodva, ezért szerinte meg fog jönni rövidesen.
Ennyi,most szomoru vagyok nagyon.:(((
Sajnálom. :(
Írd meg, mi volt a dokinál, gondolok rád, hogy ne legyen semmi komoly!
tuti...
kb 3 féle tesztet csináltam ma,és multhéten is 2-t.
negativ mind.
holnap3ra megyek a dokihoz. Mikor terhes voltam már a mensi előtti napon pozitivat teszteltem.most már mutatnia kéne,31.napom volt ma.
még ma se volt semmi, vettem tesztet -
Holnapra bejelentkeztem a dokimhoz, kezdek aggódni:((
Remélem nincs semmi bajom, sose volt ilyen még hogy ne jöjjön meg.Vagyis csak egyszer:)) Szóval remélem nem lesz semmi baj. Tuti megőrülök, ha kiderül, hogy valami nincs velem rendbe.Hormonzavar meg ilyenek, már ilyeneket olvastam a neten minden fele, remélme nme komoly a bajom.Kerülget a frász a gyógyszerektől, nagyon nem akarok semmit beszedni.
Hali!
Nekem még mindig nem jött meg, ugyan holnapra várom de egyenlőre semmi ráutaló dolog nincs.Még anniyt se érzek mint máskor.
Az biztos, hogy hétfőig várok, ha semmi tesztele ujra. MA azt olvastam, hogy lehet attól poz. hogy nem mutatta ki , csak még a hcg szint ne érte el azt az értéket ami kell a teszthez. Ughogy reménykedem.
Megvolt a teszt, qupido-t vettem, az a legérzékenyebb és negativ lett.
Én is igy volta ezzel, hogy jön majd magától és 3 hónapig csak ugy kedvünkre cssináltunk, és semmi, most meg ezzel az izével se semmi.
Én már nem tudom mit higyjek.
Ovu teszt lesz belöle sztem köv hónpban.
Ugyanez volt nekem is, mindent beképzeltem, szédülés, hányinger, mellfeszülés. Én most már nem figyelek semmit, nem nézem a pg53-at sem, nem agyalok. Ha akar jönni a baba, úgyis jön.
Csak akkor veszek tesztet, ha már legalább 3 napot késik, előtte semmiképp.
Te mindenképp írd meg, lehet, hogy neked szerencsés lesz ez a hónap, drukkolok!
ja azt elfelejtettem, hogy fel van fujodva a hasam, s hányingerem van, már vagy 6 napja.
Tudatalatt produkálom a tüneteket:) kicsit le kell álljak mert be fogok golyózni é s nagy akarásnak nyögés a vége ahogy a mondás tartja.
Szia!
Nagyon sajnálom:((
Nekem még semmi, ma megyek tesztet venni,még nem jött meg,bár pénteken lenne esedékes és én is ugy érzem meg fog. Nyügi vagyok, pattis lettem, a hasam is olyan furi, szóval minden jel arra utal, hogy meg fog. De azért elraktam a reggeli elsőt,az volt ráirva a tesztre , hogy el lehet tenni pár órát az reggeli elsőt ha nincs alkalom egyből megcsinálni.Lassan összeszedem magam és megyek veszek.
Kezdem én is azt hinni, hogy a pg53 egy kacat.
De amugy meg az is lehet, hogy nem az és a párfárny tényleg pé-t jelent csak épp pont ne megy be olyan sperma ami tud termékenyiteni, nem tudom. De nekem amikor irtam, hogy még mindig páfrányos, na azóta másnaptól megint krumplik vannak rajta, és nem vegyesen hanem csak azok.
Ugyohgy tuti nem jött össze.
Én köv hónapban fogok venni ovu tesztet a neten lehet rendelni 50ft darabja , 5000ft egy csomaggal és inkább azzal tesztelek mert ez igy nem jó.
Amugy azt mondta a doki, hogy sokkal esélyesebb egyből a gyogyszer után sikerülnie mint mikor már hónapok óta nem szedek gyogyszer, mert gyogyszerrel mindig ugyan akkor van pé, igy meg össze vissza. mióta nem szedem volt már 31 napos, 24 és 28 napos ciklusom, ebben a sorrendben.
Na mindegy, irok majd mi lett az eredmény, te is irj mindig mi a heelyzet.
Következő hónapban te mivel fogsz próbálkozni?
Drukkolok neked nagyon!
Igen, én csütörtökön, ha addig nem jön meg. Már tiszta ideg vagyok napok óta emiatt. Ma is egész nap úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, aztán mégse. Kezdem beleélni magam, de nem akarok csalódni. Nagyon nehéz nem erre gondolni egész nap, nem is nagyon megy. Volt már, hogy 29 napra jött meg, úgyhogy holnapig még bármi történhet. Remélem nem jön meg. De ha mégis, akkor is megy az élet tovább, van még időnk, csak pozitívan szabad hozzáállni.
Mindenképp írd meg, reggel mi lett az eredmény, drukkolok!
szia
nem csináltam, reggel fogok. nem tudtam elmenni venni.
Te csütörtökön tesztelsz?
Az éjjel azt álmodtam, hogy 2 csikos tesztet csinltam.
Én amugy nem érzek semmit,sem olyat mint mikor megjön az m sem mást.
vettem
nem tudom, nem értem.
megcsináltam, letelt az 5 perc és csak a kontroll volt. kidobtam. elmentem a boltba, mikor hazajöttem és vittem ki a kukát az volt felül és halványan volt rajta egy másik is. uyghogy nem tudom. lehet csak a sok idő miatt de tt van. nem örülök, nem nyugodtam meg, ez igy tök bizonytalan. holnap veszek egy másikat.pénteken kéne m nek lennie sztem ha poz. akkor már holnap elsőből az lesz. reggel majd nem megyek wcre hanem bölcsi után egyből gyogyszertár és rohanok haza megcsinálni.
Ha nagyon nem bírsz várni, akkor vegyél. Én szerintem nem veszek, nemsokára meg fog jönni, nagyon úgy érzem. :( Ezért is nem veszek előbb tesztet, hogy ne csalódjak. Eddig reménykedtem nagyon, de már nagyon rosszkedvem van, minden tünetem megvan, ami menses előtt szokott. :(
de neked drukkolok, és majd írd meg, mi az eredmény!
Sziasztok.
Én már annyira be vagyok sózva, hogy azon agyalok, hogy veszek egy olyan teszet nem is tudomm i a neve a multkor láttam a dm-ben, ami már a várható m előtt 4 nappal pontos eredményt ad. Nekem pénteken kéne legyen m., ugyhogy ma már elvileg tesztelhetnék azzal.
Még agyalok rajta.
Sziasztok!!!
Én is 2008-ban szültem, és most a második babán vagyunk, de több, mint egy éve nem jön össze:(
Nekem a Gabriel teszt volt a legmegbízhatóbb, és nem is olyan drága, mint a Clearblue. Szurkolok mindkettőtöknek, nekem is késik egy hete, de már annyit csalódtam, hogy nem merek tesztet csinálni.
neked mikor született az első gyerkőc?
én 2008 junius-ban szültem.
nekem 6-án pénteken kéne.
én is gondolkoztam azon a teszten de az 2ezer ft:(
Oké, ha addig nem jön meg. Bárcsak ne jönne meg egyáltalán!
Neked mikor kéne megjönnie?
Az a baj, hogy nem emlékszem, milyen tesztet vettem. Csak bementem a gyógyszertárba és kértem egyet. De megvan valahol, elraktam emlékbe, majd megkeresem. Ott van rajta azóta is a két csík. :) És nemsokára melléteszem a másikat. :)
csináljuk csütörtökön együtt:)
nekem pénteken lenne az m.
Csináljuk meg csütörtök reggel együtt:)))
jó?? Milyen tesztet veszel? És az előző terhességet gabriellel csináltam, te mivel fogod?
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Késik a menzim 8. napja, a tesztek neg.-ak lettek, a nyálam mégis páfrányos. Mit jelenthet?
- PG53 törpemikroszkóp 2 napja páfrányos de az ovuteszt szerint még nincs lh csúcs. Ilyenkor mi van?
- 15 napon volt pé-m a pg53 szerint, és még ma is a 21. napon is páfrányos. Baba lesz?
- Akiknek bevált a Das Gesunde Plus - Haar Vital Komplex Mit Zink