Késik a menzim 8. napja, a tesztek neg.-ak lettek, a nyálam mégis páfrányos. Mit jelenthet? (tudásbázis)
Sok-sok kitartást kivánok nektek.
Nekünk 3év után jött össze a baba,amikor már nem is számitottunk rá,hogy simán teherbe eshetek.
Nekem még mindig nem jött meg.Tesztet vettem de nem tudom van-e értelme megcsinálni.Terhes tüneteim nincsenek,se mellfeszülés se hányinger semmi!
Arra gondoltam lehet,hogy megvárom a májusi mensimet és ha nem jön meg megcsinálom a tesztet.
Szerintetek?
Sziasztok!
Ugyan így voltam én is,kétségek között,4napja.
Késett a menszim,9 napot,teszteltem 2x is negatívat,de közbe terhestüneteket is produkáltam. Megvoltam róla győződve,hogy én igenis kismama vagyok :)
Tévedtem,mert péntek délután megjött,mindenféle görcsölés és furcsa érzés(vetélés kérdése)nélkül.
5. hónapja. Már annak örülnék, ha végre megjönne, hogy el tudjam kezdeni szedni a Clostit.
Kétségbe vagyok esve, mert nem vagyok teres miért késik, ha terhes vagyok akkor a teszt miért nem mutatja? :(
Elhiszem!!
Mióta próbálkoztok?
Gondolom dokik nem mondanak semmi extrát!
Köszi!!!
Jaj, ne érts félre, nem rosszból mondtam!!!
Csak olyan nagyon kivagyok már :(
Persze,az nem foglalkozik azzal,miért is tenné,ha nem érinti,Te sem nézel utána olyannak,ami nem érint!
Sajnálom,hogy nehezen jön össze a Baba,kívánom,hogy hamarosan sikeráljon,de mi tényleg csak segíteni akartunk
Sokan nem tudják, mi a páfrányos nyál... Mert akinek nincs semmi baja a ciklusával és könnyen összejön a baba, az nem foglalkozik azzal, hogy mi az az ovulációs mikoroszkóp, Clostilbegyt és társai.
Sajnos nekem és még sok hozzám hasonló lánynak ezek a dolgok már mindennaposak.
Gondoltam talán most, lehet hogy összejött, késik 8 napja. De nem tudom mit higgyek.
hat ez az :(
de te is tudod a valasz ezek szerint.
Igen en is hallotam olyanrol hogy csak 2 het mulva lett + bar eleg ritka...
Hát, én nem bízok bennük. Simán felírták a Clostilbegyt-et is. Vissza sem hívott UH-ra, vagy eszébe nem jutott tüszőtepesztőt adni...
Mit tudna tenni? Adna Norcolutot azt kész. Azt fel tudok írni én is.
Hallottam olyanról akinek a teszt 2 hét múlva lett csak +
Csak azt nem értem, hogy eddig minden jó volt. Most miért maradt ki?!
Nem kell doki ahhoz hogy vérből nézzenek hcg-t, köszi. Azt el tudom én is intézni.
szerintem ha nem jon meg es kesobb sem lesz pozitiv a tezted akkor keres fel egy dokit..
vagy kerj vervetelt verbol jobban kimutathato a hcg...
Szerintem inkább az,mint Baba,mert a tesztnek már mutatnia kellene
Valami lehet felborúlt kicsit
igen bocsanat..
kicsit elolvastam bocs...
akkor valoszinu hormon zavar...