Petz Aladár Megyei Kórház Győr! Aki itt szült, leírná a tapasztalatait? (beszélgetés)
Szia Mummoska11!
Én még csak gyerek tervezgető szakaszban vagyok, de nagyon megköszönném ha elküldenéd nekem is privibe a doki nevét.
Előre is köszi!
Szép napot mindenkinek!
sziasztok!
d.dandy22!
megkérdezhetem ki volt az a doki és most kihez jársz?
Én is győri itt is szültem.
Szió
Hát azt nagyon szépen megköszönném ha elküldenéd priviben.
Sajni nekem aki dokim volt az nagyon sok pénzt húzott le rólunk ráadásul azt mondta h nem is lehet babánk természetes úton aztán tessék mégis siekrült..bár az is igaz h amikor ezt kimondta nem mentme vissza hozzá,előtte meg tele tömött mindenféle hormon bogyóval amivel sztem még jobban felborította a rendszert,de a lényeg h a Pici itt van a pocimban ésm inden a legnagyobb rendben van vele.És most a terhesgondozóba járo kaki ott van doki az nagyon jó fej,de nagyon örülnék ha megírnád priviben a te dokid elérhetőségeit!
És köszönöm h ennyire segítőkész vagy:)
Szia!
Ha megfogadsz egy tanácsot, inkább orvost fogadj, mint szülésznő! Sokkal jobban jársz hidd el! Tudok ajánlani egy tündéri dokit, ha érdekel a dolog szívesen elküldöm privibe! Nem egy pénz éhes, 5000 Ft egy vizsgálat nála, szüléskor én 20.000 Ft-ot adtam neki, ugy gondoltam minek több hisz ugyis vittem már neki elég sok lóvét a terhesség alat, meg hát ha valami bajom lesz ugyis hozzá megyek vissza, szóval én 20.000-et adtam és ugyan olyan tündér, mint előtte volt! Szülésnél is nagyon segítő kész, tényeg aranyos és inkább lemondta a családi utazását és megvárta míg szülök! Szerintem ezt nem minden doki tenné meg a mai világba sajnos! Szóval ha érdekel, akkor elküldöm privibe az elérhetőségeket!:)
Szió
Nagyon szépen köszönöm h írtál,remélem én is ilyen véleménnyel elszek majd:)
Neked volt fogadott orvosod?
Csak mert nekem nincs és kicsit izgulok miatta h lehetséges így majd más h kezelnek vagy valami..
Szülésznőt szeretnék fogadni de fogalmam sincs h hol kezdjek el keresni próbálok érdeklődni majd esetleg a terhesgondozóba remélem kapok segítséget!
És köszi a jó kívánságokat!
Én is hasonlókat kívánok sok egészséget a gyerkőcnek és persze neked is:)
Szia!
Én Győrben szültem, én megvoltam elégedve!
Vannak ennél szerintem százszor rosszabb kórházak!
Mondjuk ember függő, mert mindenkinek mások az igényei! Nem egy 5*-os szálloda, de két-három napot ki lehet bírni! Orvostól is függ, hogy milyen lesz maga a szülés része a dolognak! A csecsemősők közt van aki nagyon aranyos, van aki nem annyira, de igazából én nem nagyon foglalkoztam velük! Szerencsére itt a babáddal lehetsz egész nap, szóval nem viszik el éjjelre sem! Persze kivétel ha valami baj van a picurral! Nekem kékfényezték a kislányomat, de bent a szobába, hoztak be inkubátort és lámpát is!
Szerintem nem rossz kórház, de biztosan lesz majd olyan akinek nincsenek jó élményei és teljesen az ellenkézőjét modja!
Remélem azért tudtam segíteni:)
Szerencsés szülést kívánok!:)
Sziasztok!
Várom a tapasztalatokat,véleményeket a kórházzal kapcsolatban,igaz még a szülés odébb van de addig is szeretnék egy két információt begyűjteni!
Reméelm segítségemre lesztek ebben:)
Köszönöm előre is!
Üdv:Andy 14hetes+5napos kismami
További ajánlott fórumok:
- Pest Megyei Flór Ferenc Korház Szülészete-Mi a véleményetek, tapasztalataitok róla?
- Miskolc Megyei Kórház Szülészete
- Pécsi Megyei Kórház szülészete - tapasztalatok
- Kútvölgyi kórház. Valaki aki szült már ott, leírná a tapasztalatait?
- Miskolc környékiek! Ismer valaki jó nőgyógyászt a miskolci megyei kórházban?
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok