Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Petrezselymes sertésszelet recept

Petrezselymes sertésszelet recept

A Petrezselymes sertésszelet hozzávalói:
4 szelet karaj


1 cs. petrezselyemzöld
1 kávéskanál mustár
őrölt bors
4 evőkanál tej
5 dkg reszelt sajt


A Petrezselymes sertésszelet elkészítési módja:
A sertésszeleteket kiverjük, besózzuk és forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Tűzálló tálba rakjuk és rákenjük a következőképpen elkészített keveréket: 1 cs. apróra vagdalt petrezselyemzöld, 1 kávéskanál mustár, ízlés szerint őrölt bors, hússzeletenként számítva 1-1 ek. tej, kevés reszelt sajt. Forró sütőben átsütjük. Először letakarva, majd ha puha, takarás nélkül egy picit pirítjuk.

15-20 perc alatt megpuhul.
Burgonyapürével és salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A petrezselymes sertésszelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook