Petefészek gyulladásnál kinek milyen tünetei voltak? (tudásbázis)
6. zsumami79
2015. aug. 30. 12:58
Gentamicin vagy mi a szösz injekcióval a kórházban. Reggel este szurtak.
5. duci-juci (válaszként erre: 4. - Zsumami79)
2015. aug. 29. 10:01
Szia voltam magànrendelésen megnézett hüvelyi uh- val azt mondta minden ok! Nincs szervi elvàltozàs. P2 a ràkszűrés, és a kenetvétel eredménye is. Mondtam neki fàjnak a petefészkeim azt mondta nem nőgyógy probléma. Urológusnàl vizelet labor, vizelet tenyészet negatív. Ott is megnéztek uh- gal a veséim hólyagom. Tegnap azt hittem leszakad a derekam meg a petefészkeim most antibiotikumot meg fàjd. csill gyulladàs csökk. szedek.
Gyógyszeres kezeléssel jöttél rendbe?
4. zsumami79 (válaszként erre: 2. - Duci-juci)
2015. aug. 28. 21:06
Mind a kettö.plusz még kenetet is vettek amit továbbküldtek tenyésztésre.mindenképpen menj el nőgyógyászhoz ha teheted,nem játék,magától nem fog meggyógyulni,sokkal nagyobb baj is lehet belőle.
3. zsumami79 (válaszként erre: 1. - Duci-juci)
2015. aug. 28. 21:00
Sajnos nekem is volt. eleinte felfázásra gyanakodtam,nem foglalkoztam vele komolyabban.Iszonyatosan fájt.láz vagy hőemelkedés.én pl nem birtam menni sem.mondjuk nekem a méhem is be volt gyulladva és sűrű gennyes váladék.alig birtam a rendelőig elmenni,ott vizsgálat,majd 1hét kórház.
2. duci-juci
2015. aug. 28. 20:04
Hüvely uh kimutatja, vagy a diagnózist nőgyógyàsz a tünetek elmondàsa, tapintàsos vizsgàlat alapjàn àllìtja fel?
1. duci-juci
2015. aug. 28. 20:02
Petefészek gyulladàsnàl kinek milyen tünetei voltak?
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?
- Teherbeesési esélyek krónikus petefészek gyulladás után
- A petefészek gyulladás vagy ciszta mennyire fáj?
- A Cifran jó a petefészek gyulladásra is?