Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Petefészek gyulladásnál kinek milyen tünetei voltak? fórum

Petefészek gyulladásnál kinek milyen tünetei voltak? (tudásbázis)

2015. aug. 30. 12:58
Gentamicin vagy mi a szösz injekcióval a kórházban. Reggel este szurtak.
5. duci-juci (válaszként erre: 4. - Zsumami79)
2015. aug. 29. 10:01

Szia voltam magànrendelésen megnézett hüvelyi uh- val azt mondta minden ok! Nincs szervi elvàltozàs. P2 a ràkszűrés, és a kenetvétel eredménye is. Mondtam neki fàjnak a petefészkeim azt mondta nem nőgyógy probléma. Urológusnàl vizelet labor, vizelet tenyészet negatív. Ott is megnéztek uh- gal a veséim hólyagom. Tegnap azt hittem leszakad a derekam meg a petefészkeim most antibiotikumot meg fàjd. csill gyulladàs csökk. szedek.

Gyógyszeres kezeléssel jöttél rendbe?

4. zsumami79 (válaszként erre: 2. - Duci-juci)
2015. aug. 28. 21:06
Mind a kettö.plusz még kenetet is vettek amit továbbküldtek tenyésztésre.mindenképpen menj el nőgyógyászhoz ha teheted,nem játék,magától nem fog meggyógyulni,sokkal nagyobb baj is lehet belőle.
3. zsumami79 (válaszként erre: 1. - Duci-juci)
2015. aug. 28. 21:00
Sajnos nekem is volt. eleinte felfázásra gyanakodtam,nem foglalkoztam vele komolyabban.Iszonyatosan fájt.láz vagy hőemelkedés.én pl nem birtam menni sem.mondjuk nekem a méhem is be volt gyulladva és sűrű gennyes váladék.alig birtam a rendelőig elmenni,ott vizsgálat,majd 1hét kórház.
2015. aug. 28. 20:04
Hüvely uh kimutatja, vagy a diagnózist nőgyógyàsz a tünetek elmondàsa, tapintàsos vizsgàlat alapjàn àllìtja fel?
2015. aug. 28. 20:02
Petefészek gyulladàsnàl kinek milyen tünetei voltak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook