Teherbeesési esélyek krónikus petefészek gyulladás után (beszélgetős fórum)
Mezei zsurló + körömvirág + csalán + kamilla. Napi egy-másfél litert kb, legalább 5 napon át.. ha jól emlékszem. Felforraltam a vizet és ezekből a teákból egy-egy maroknyira valót beletettem. Kb 10 percig fedő alatt állt, majd leszűrtem. Még a munkahelyemre is bevittem. Szerintem ezekből lehet csinálni ülőfürdőt is simán!
A hasat melegen kell tartani, vigyázz a felfázással. Inkább legyen harisnya rajtad pluszban és vagy derékmelegítő (lehet kapni szépeket).
A dokim még dunsztkötést is javasolt. Szerinte mindenre jó a svédkeserű. Bekenni a hasat körömvirág krémmel, hogy ne marja kis a szer. Majd vattát átitatni vele és rátenni a hasra. Utána dunsztkötést csinálni éjjelre.
Nekem 2011 november-decemberében volt egy petefészek gyulladásom, ezek után februárban méhen kívüli terhességem lett(akkor még nem terveztük a babát,de örültünk volna neki). azóta 25hetes terhes vagyok.
Tartsd be amit az orvos mond és hajrá :) sok sikert!
Mi egy évig próbálkoztunk összesen. Fél év után derült ki, hogy méhfal és petevezeték gyulladásom is van. Azt mondták, kb fél év múlva lehet leghamarabb próbálkozni...
Rá fél évre összejött a babóca :) Úgyhogy nem esélytelen :)
Hajrá:)
Szia! Nekem a teherbeesés előtt volt közvetlen méhfal és petevezető gyulladásom. Sajnos elég sokszor kiújult. A dokim gyógynövényekkel kikezelte és rá pár hónapra teherbe estem.
Szerintem nincs veszve semmi. :)
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?
- Ha gyulladás van a szervezetmben, akkor a CRP megemelkedik? Pl. krónikus gyomorhurut esetében is?
- A petefészek gyulladás vagy ciszta mennyire fáj?
- A Cifran jó a petefészek gyulladásra is?