A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek? (tudásbázis)
Hát nem tudok róla,hogy az időjárás összefüggne ezzel. :-)
Én nem kaptam semmit rá,magától felszívódott a ciszta,mivel nekem az csak egy meg nem érett tüsző volt. A gyulladásra ittam kamilla teát és elmúlt.
Mutatja, csak engem "simán kacsáztak" amikor petefészek gyulladásom volt. Azt megemlíteném a helyedben, hogy gyógyszert szedsz, meg fogják kérdezni, hogy mennyi ideje, milyet stb... Lehet, hogy mást fognak felírni. A mellékhatásaiban nem szerepel a cisztaképződés?
Én 6féle gyógyszert próbáltam ki, volt tabletta, de még tapasz is. A legtovább fél évig bírtam egyel, de a mellékhatás mindig kijött, így elhagytam.
Szia!
Én is ilyen tünetekkel járok már több mint egy éve orvoshoz. Legutóbb ultrahangot is csinált de nem látott ott sem semmit. Azt mondta hogy valószínűleg hormonális alapon fáj.
Menj el sürgősen Nőgyógyászhoz!!Az tapintásból is meg tudja állapítani,ha cisztád van.Nekem is így derült ki,és az lett a vége hogy el kellett távolítani a petefészkem,mert nem folyadék volt bent ,hanem alvadt vér,ami ment át rosszindulatúba.
Ne ijedj meg nem mindenki így végzi,nekem így sikerült. :-((
Igen a hüvelyi uh kimutatja. ez tuti.
Cisztának nevezik a dokik a meg nem érett petesejtet is. :-)
A peteérés jele is ám a szúró fájdalom a petefészekben.
Nekem 5 napig szokott szúrni,de az első nap mozogni se bírok.
Igen az uh kimutatja.
Nekem volt cisztám is és gyulladásom is,de egyiket sem éreztem szerencsére,csak az uh mutatta ki. Annyi,hogy kimaradt a mensim,és ezért mentem el orvoshoz. De van,aki érzi és fáj neki.
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?
- Teherbeesési esélyek krónikus petefészek gyulladás után
- A petefészek gyulladás vagy ciszta mennyire fáj?
- A Cifran jó a petefészek gyulladásra is?