Petefészek gyulladás kezelése házilag (beszélgetős fórum)
Szia!
Miből gondolod hogy attól alakult ki nála a ciszta? Az egyébként is bármikor kiújulhat.
Üdv
Sziasztok!
Véletlenül tévedtem erre a fórumra, mert az egyik barátnőmnek is petefészek-gyulladása van (valószínűleg), és olvastuk, hogy sokan a cickafarok-kúrákat ajánljátok.
Vigyázzatok azonban vele, mert cisztát okozhat, ő sokáig itta és többször is kialakult nála ciszta... Szóval csak óvatosan vele!
Gyógyulást kívánok mindenkinek!
Panni
Én elég sokat felfázok,ha mezítlábazok.
Nekem segít mindig a cickafarok tea.
Palástfű teát is tehtsz hozzá.Még szoktam csalánt és kamillát is adagolni hozzá,nekem tutti bejön.Amikor érzem,hogy kezdődik a baj ,azonnal ezeket a csodálatos gyógynövényeket használom.Nagyon gyógyszerellenes vagyok,a "boszorkány-konyhában "hiszek.Sok sikert!
szia.
Jobbulást kívánok,de ne kisérletezz!Én sem vagyok bogyópárti de van amikor muszály bevenni.
Előre szólok bűn rossz íze van,de ne ízesítsdd,nekem mai napig is segít ha felvagyok fázva mindig kapok antibiotikumot,és attól meg hüvely gyulladást és akkor jön a cickafarktea és a mezeizsurlótea felváltva.
Próbáld ki és naturland terméket vegyél filterest 20 filter nincs 500 ft
Jó egészséget kívánok.
Cickafark tea: 1 púpozott evőkanál teafüvet öntsünk le fél liter forrásban lévő vízzel, és hagyjuk állni pár percig.
Cickafark ülőfürdő: Áztassunk hideg vízben 100 grammnyi (teljes növény) cickafarkot egy éjszakán keresztül. Másnap -felforralás után- a fürdővízhez adjuk.
Cickafark tinktúra: Kell hozzá napos időben szedett cickafarkvirág, melyet üvegbe teszünk. Amit le kell önteni 38-40%-os alkohollal (vodka, whisky, pálinka). Ezután két hétig hagyjuk állni egy meleg helyen.
y a lélek kimerül, szükség van egy kis külső segíts...
A tea, a világ egyik legnépszerűbb itala, és még elterjedtebb lehetne,...
My Lady fekete tea keverék Igazi fekete tea különlegesség. A f...
Teás érdekességek a nagyvilágból Tchaba, minőségi tea Dubaiból (20...
Legfrissebb cikkek:
Hagyma tea
Teában az egészség
Nátha elleni teák
Igyunk teát!
Rooibos tea
Kombucha tea
Csipkebogyó tea
A cickafark növényt már az Ókorban is ismerték, és ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyógynövényünk. Tudományos neve "Achillea millefoilum", mely nevet a monda a szerint Achilles után kapta, aki cickafarkot használt megsérült sarkára, és katonái sérüléseinek a gyógyítására.
Sokféle betegségre nyújt segítséget, de mégis, elsősorban a női bajok jótevőjeként tartják számon. A cickafark tea fogyasztása segít számos női betegségen, például a menstruáció rendszerezésén, meghozatalán, vagy a változó korba lépett nők ezzel járó panaszain. Továbbá a nők termékenységi állapotára is igen jó hatással van.
A cickafark teás ülőfürdő enyhíti a petefészek gyulladásos megbetegedését, és megszünteti a fehérfolyást. Sőt ez az ülőfürdő sikerrel alkalmazható ágybavizelés gyógyítására gyerekeknél és időseknél egyaránt. Ilyen esetekben a fürdő mellé napi két pohár cickafark tea fogyasztását is ajánlani szokták.
További pozitív hatásai: étvágyjavító, emésztést segítő, kiváló fejfájásra és migrénre, erős vértisztító, fokozza a vérképződést, enyhülést hoz gyomorégés és gyomorvérzés esetén is. Szabályozza a veseműködést, jó irányba befolyásolja a máj működését, segíti a sebgyógyulást, csillapítja a vérzést, és a fogíny-, és szemgyulladásra is igazi gyógyír.
Cickafarkra emlékeztem, megnéztem, valóban...
Szia!
Én ilyen esetben nem kísérleteznék ilyesmivel, bár én sem szeretek gyógyszert szedni, de szó nélkül venném be a bogyókat.
Szerintem Te is tedd így.
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni tudtok -e vmilyen házilagos gyógymódot,vagy gyógyteát,ill homeopátiás szert petefészek gyulladásra.Ma voltam dokinál,és közölte,hogy a jobb oldali petefészkem duplája a másiknak,annyira begyulladt,kaptam bogyót rá,de jobb szeretem a természetes dolgokat.Köszi előre is ha tudtok valamit.
További ajánlott fórumok:
- Szedett már valaki Tarivid tablettát petefészek gyulladásra?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Alhasi illetve petefészek fàjdalomnál a vizelet vérkép mutat gyulladásra utaló jeleket?
- Teherbeesési esélyek krónikus petefészek gyulladás után
- A petefészek gyulladás vagy ciszta mennyire fáj?
- A Cifran jó a petefészek gyulladásra is?