Pénzt adok az öcséméknek nászajándékba. Hogyan adjam? Vicces megoldás? (tudásbázis)
És még:
Mi többször adtunk pénzt, illetve mi is kaptunk nászajándékba. Íme néhány ötlet:
- ha a pár építkezik, akkor téglába lehet pénzt tenni (lyukakba)
- mi egy elég nagy faházat kaptunk tele pénzzel (haveroktól ideális) - szintén építkezőknek
- lehet kapni feldíszített kémcsöveket (esküvőset is!!) nagyobb kreatív boltban, abba beletenni a pént és azt csokorba kötni
- pénzcsokor
- befőttes üvegbe egy csomó 100-as
- a képkereteset mi is adtuk már
- terepasztalon lehelyezett házba tenni - az asztalon lehet menyasszony és vőlegény. Itt egy vasúton dolgozó srácnak adtuk az ajándékot, és persze kisvasút ment rajta... persze minden házi barkács:)
- kincses ládika: gyögyökkel és apró kincsekkel és persze pénzzel
- borosüveg tartó tele fémpénzzel, mintha kalózkincs lenne
Láttam olyan perselyt, ami két részre volt osztva: feleség és férj részre. De bármelyikbe dobtad a pénzt, mindig a feleség résznél kötött ki, úgy volt megcsinálva. Szerintem ilyen bulis boltokban lehet kapni,de a weben is láttam. Pl. itt: [link]
Gondoltam leírom, hátha tetszik az ötlet. Remélem, papírpénzzel is "működik". Csak abban nem vagyok biztos, hogy hogy lehet kiszedni belőle a pénzt :)
Neten ezt találtam:
pénz átadásának humoros formája: venni kell egy nagy 5 literes befőttes üveget, lehetőleg olyat, amin tesco gazdaságos felirat van.
a piacokon lehet kapni savanyított paprikát pl. káposztával megtöltve. káposztát kiszedni, papírpénzt jó alaposan alufóliába csomagolva betenni a paprikába, káposztát vissza.
átadásnál erősen figyelmeztetni a fiatal párt, h óvatosan egyék a paprikát :-)
Pénzlabirintus :)
Vagy, mi pl úgy kaptunk egy téglát, h a lyukaiba voltak berakva összetekert pénzek, ezresek, két ezresek, ez is jó ötlet sztem :)
Lányomék a vőm üzlettársától fa kincsesládában csupa 20 forintost kaptak. Nem volt olcsó mulatság 20 ft-okra váltani 50 000 ft-ot, de ha van időd, kezdheted gyűjteni a húszasokat :)
Vicces volt, és mivel "Dagobert bácsik", örültek a láda pénznek:))))
További ajánlott fórumok:
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mit adjak nászajándékba?
- Esküvőn mennyit illik adni nászajándékba?
- Milyen vicces nászajándék ötleteket tudtok?
- Tudnátok javasolni vicces-tréfás nászajándékot?