Mit adjak nászajándékba? (beszélgetős fórum)
Amiket mi kaptunk: mikró, jénai, edények, poharak, gyümölcscentrifuga, kávéfőző, asztalka, képek, porszívó, vasaló, mixer, ilyesmik.
Ami a legjobban tetszett: a kávéfőző és egy hétvége külföldön:)
Sziasztok!
Nővéremnek szombaton lesz az esküvője.
Tőlünk egy fotóalbumot kap, ami nagy meglepetés lesz, mert másnap hajnalban kiválogatunk 200 nagyon jó képet az esküvőről, előhivatjuk őket reggel, bele a szép albumba, és mikor kinyitják az ajtajukat, az fogja őket várni.:) Szerintem ennek nagyon fognak örülni!
Valamint Perfi is adott ötletet.... emlékkönyv, amibe a vendégek írnak pár kedves sort. Ja, és ugyanolyan mintázatú lesz a fotóalbum és az emlékkönyv.:)
Már csak az a kérdés, hogy mikor irassak bele a vendégekkel?
Én sétarepülés ajándékutalványt adtam, ennél jobb ötletet nem találtam a neten.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
A kekrubin.hu -n vásároltam.
Szia Szaffi
Előre is Gratulálok és sok Boldogságot kívánok nektek! Várjuk a képeket és a beszámolót, mentek valahová nászútra? A Meghívó még csak egy- egy példa volt, nincs meg mind. Majd kiválasztják melyik legyen! :)))
Szia Perfi!
De örülök Neked! A pocakos topik kivan halva, alig van fennt valaki!
Már nagyon várom a képet, mindig elszoktam olvasni a naplódat, nem baj úgye? Szép nagy a pocid! :))) Jól vagytok?
Ez nagyon szép meglepetés, kirázott a hideg! Köszi az ötletet!
Szia!
Húúú, már megvannak a meghívók?? Nagyon ügyi vagy! A legnagyobb ajándék szerintem az lesz, ha mellete vagy és segítesz neki a sok kis apróság elintézésében! Én már csak tudom, holnap lesz az esküvőm:o)
Szia Timi! Itt is! :)
Mi az esküvőnkre a barátnőmtől és a férjétől kaptunk egy gyönyörű szép bordó bársonnyal bevont emlékkönyvet. A borítójára arany betűkkel volt felírva a nevünk és az esküvő dátuma. Ebbe a vendégek írhattak jókívánságokat és persze amit szerettek volna megoszatni velünk. Nagyon szép ajándék és örök életű. Mindjárt teszek fel róla képet a naplómba!
Nekem a barátnőm csinált egy honlapot, és oda felraktaa nászajilistát..s ezt is nagyjából ők állították össze azok alapján, amikért az elmúlt 1 évben csorgattam a nyálam... szóval, aki gondolja, nálunk onnan fog választani, és megsmsezi, emailezi a lányoknak..aki pedig a lakásvásárlásunkt fogja támogatni, az pénzt ad.
A listán sokféle utalvány, egy gránit mozsár, a páromnak technik lego, nekem festő állvány, aztán könyvek, hangos könyvek, gyapjú ágynemű garnitúra, tiffany lámpa, pachwork ágytakaró, gyümicentrifuga...stb van.
Szaisztok!
Szeptemberben megy férjhez az egyik bnőm, és a csajokkal gondban vagyunk, nem tudjuk, mi lenne a megfelelő ajándék nekik. Szívesen fogadok ötleteket...
Köszi! Csöpp
További ajánlott fórumok:
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Esküvőn mennyit illik adni nászajándékba?
- Szerintetek mi lenne az, ami jó és frappáns nászajándék?
- Mit vegyünk nászajándékba? - A vőlegény 63 éves, a menyasszony 58.