Mit vegyünk nászajándékba? - A vőlegény 63 éves, a menyasszony 58. (tudásbázis)
Én is a digitális képkeretet írtam volna :)
Szerintem annak mindenki örül, főleg ha sokat fényképeznek :)
Mi is adtunk már ilyet nászajándékba és most mi kaptunk is, folyamatosan a nászutas képek pörögnek :) Jó érzés nézegetni!
Mi a barátainknak vettünk egy könyv formájú dobozt (megszállott könyvnyűjtők) és a következő dolgokat helyeztük el benne, mindegyiket felcímkézve:
1. Méz- Hogy a mézes hetek minél tovább tartsanak
2. Fejfájás csillapító- Ha a feleség nem akarja
3. Tanga bugyi - Ha a férj nem akarja
4. Cumi - A gólyára semmit ne bízzatok, mindent magatok csináljatok
5. Madzag, ragasztó - Ha elszakadt, ha eltörött, talán még akkor is menthető
6. Egy kulcs - Hogy mindig nyitva legyen a szívetek egymás előtt
7. Egy nagyító - Hogy a társatokat mindig nagyobbnak (többnek) lássátok önmagatoknál
8. Mágnes - Hogy a vonzalom sose múljon el
9. Teafilter - Sose legyetek fáradtak
10. Gumióvszer - 1 sima (ma még nem akartok gyereket)
11. 1 tűvel átszúrva a közepe -ha már nagyon akarjátok)
12. Pénz. -Állítólag nem boldogít -
ha titeket sem, küldjétek vissza
nagyon sokat röhögtünk bontogatás közben:)
egyedi készítésű bevásárló szatyor :)(sk)
benne mindenféle jóval és a családodról egy bekeretezett kép :)
azt is kaptunk, két pezsgős poharat gravírozva a nevünkkel. :)
vagy még kaptunk étkészletet, meg gyönyörű poharakat (likőrös, pezsgős). :)
Hát nem tudom. Mondjuk egy régebbi stílusú gyertyatartó vagy ötletes óra, ami nem giccses, de szépen van díszítve, fényképtartó, szalvétagyűrű (ez tényleg kis ajándék). Vagy mondjuk mi kaptunk 2 pár papucsot, ami csak dísz, használni nem lehet. A felirat azt hiszem "Tökéletes feleség", ill. "Tökéletes férj" és felsorol 1-2 poénos dolgot, amit egy tökéletes férj/asszony csinál (pl. csendben van, amikor a férje meccset néz). Nem tudom a miénken mi van pontosan, mert a szekrény tetején van (ugye mert nem tudjuk hordani, hiszen csak dísz) és a lányom is most csak az ölemben érzi jól magát, így nem tudom megnézni a pontos feliratot.
Vagy egy szép dobozka, amibe köveket lehet tenni (nem tudom, mi a neve, de nekünk van). Szóval ilyen dekor dolgok.
Titkon nézz körül a háztartásukban egy látogatáskor, mi van, mi nincs. Kenyérsütő pl. lehet, h snassz, de én baromira fogok neki örülni, ha esetleg kapok valakitől aug. 28-án az esküvőnkön. :))) Anyukáméknak is van, és imádják! (A korosztály miatt mondom.)
Vagy valamelyik bútoráruházban utalvány? (KIKA, IKEA) Nincs az a lakás, ahová ne kellene valami.
De tényleg jó lenne tudni, h meddig nyújtózkodhatsz...
Drágább ajándék még: matrac, ágynemű (nem huzat, hanem a "bélés")
az az igazság hogy anyagilag nem akarunk sokat költeni mert van egy fogadásunk is ami annyit tezs hogy ha szeptember 1.-e előtt megnősül akkor 10 000ft-t nyer tűlünk , úgyhoy innen indulunk:)))))
inkább valami jelképes ajándékra gondoltam de csak ennyi ezen belűl nincs elképzelésem
1 igazi kristály tálat,mondjuk ovális alakút,és virágkompozíciót köttetnék bele ezresekből.Függ a pár anyagi helyzetétől.,és a tiédtől szintén.Nézd meg a képeslapjaim...megtalálod az ajándéknak valót.
Esküvőre viszem..az örömanya én leszek!
Ők már nem "pályakezdők". Gondolom meg van mindenük.
Én biztosan keresnék egy minigalériát és ott nézelődnék. Kézművesek készítenek igazán egyedi, különleges dolgokat amik a későbbiekben nagy jelentőséggel bírhatnak majd számukra.
Mi tavaly pl keresztelőre mentünk a nagybátyámékhoz és mivel mindenki fülbevalót, meg nyakláncot vett medállal a kislánynak, esetleg pénzt adott, anyukám bement a galériába és talált egy képet amit egy képzőművésznő készített. A képen egy baba látható montázsban. Egy kockában a keze, egyben a kis lába, stb...
Ezeknek már áruk is van, de nem a csillagos égben. Azóta is mindig mondják, hogy olyan egyedi és nagyon örülnek neki.
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mi a teendő abban az esetben ha a menyasszony katolikus, a vőlegény pedig nincsen megkeresztelkedve sem és katolikus esküvőt szeretnénk?
- Az esküvői vacsin mi a szokás, a vőlegény és menyasszony mellett ki ül? (Szülők vagy tanúk...vagy?)