Pékpecsenye recept
15 perc
A Pékpecsenye hozzávalói:
15dkg füstólt húsos szalonna
1kg burgonya
3 fej hagyma
1/2 kg sertés comb
2 dl fehérbor
só,őrölt fehér bors
A Pékpecsenye elkészítési módja:
A hagymát,burgonyát megpucoljuk,majd karikákra vágjuk. A sertés combot apró kockára vágjuk Tűzálló edényt kibélelünk szalonnával,majd sor burgonya,só,bors,hagyma,apróra vágott hús,ismételni mig minden elfogy. Akkor a legjobb ha szalonna csak alul és legfelül kerül.Mikor ez meg van ráöntjük a bort és elő melegitett sütőben készre pároljuk,
Csak addig van dolog vele mig össze rakod,a hústól függően 30-40 perc alatt megvan.
Jó étvágyat!
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Germana, 2008. ápr. 1. 09:15
A pékpecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.