Pecsételő vérzés hány napig tarthat? Normális? (tudásbázis)
Nekem Diane 35 okozott pecsételő vérzést, két menzesz között folyamatosan.
Sandman: Mivel két hét alatt kikészültünk a kényszerű szexmegvonástól, elmentem a dokihoz, aki azt mondta rajtunk múlik, szóval ha a páromat nem zavarja, akkor jöhet a mehet. ;)
De hidd el, létezik ilyen hetekig taró vérzés, és nagyon kellemetlen a nőnek. (vérszegénység, folyamatos szédülés, idegropi)
Tehát normális, de ha két hónap alatt nem rendeződik, akkor már nem. (legalább is nekem ezt mondta a doki)
A hízásról annyit, hogy nekem kibírhatatlan éhséget okoz a bogyó. Olyat, amit nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni, pedig aztán én eddig teljesen egészséges viszonyban voltam a kajákkal.
Szóval nem várom meg míg +4kg/hó sebességgel kismalac leszek, keresek valami éhségcsökkentő megoldást vagy sportolási lehetőséget, vagy abbahagyom a gyógyszert. (de ez csak a végső megoldás)
Ha mindennap telezabálod magad francia krémessel, meg dobostortával és nem mozogsz akkor úgy meghízol, hogy az útlevélképedhez légifelvétel készítenek majd:)
Miért híznál meg?
De akkor szerintetek is normális?
Ugye nem fogok meghízni?
:-)
swziasztok! a tri regol gyógyszerről váltottam a yasminllre,pár szem van még,azt hiszem 5-6,és ma a 4.napja h pecsételő vérzésem van,ilyen folyás szerű,de barnás pirosas.
Meddig tarthat?ez normális?