Pecsételő vérzés? (tudásbázis)
Sziasztok! Nekem most volt és menses helyett. pontosan jött, de kb minden 2. napra jutott egy barna foltocska... és nem is jött meg. Utána olvasgattam, de a terhességtől miómán át minden félét ír. A gond csak az, hogy (extra ként) van egy 3 éves spirálom is. valakinek volot már hasonló? Délután készülök tesztet venni =mivel már a pecstelő is elmúlt) de igazából nem tudom mit szóljak az egészhez... a doki is csak jövőhét végén lesz :(
Nekem volt, már olyan szinten hogy havonta 25 napot pecsételten véreztem 5 nap szünet.A kivizsgálás után(nőgyógyászati vizsgálat, UH) áttöréses vérzés volt a diadnózis, a fogamzásgátló miatt.Egy hónapig a háromfázisú fogamzásgátlót kb a 8. naptól kettesével kellett szednem.(tehát 2 db a 9. napból, 2 db a 10. napból...stb-egyszerre két havit kellett beszednem)azóta minden rendben.Ez kb két éve volt.
Én arra gondoltam, hogy véletlen egy nap nem vettem be a gyógyszert, de nem. Mostmár így megvan a magyarázat:)
akkor attól lehetett az a mindjárt megjön érzés is, meg a pecsételő vérzés is
hát tényleng nem könnyű tartani az időpontot, mostanában volt, hogy össze-vissza időben sikerült bevennem:)
azt mindig uabban az időben kell bevenni
ha lehet órára pontosan
tudom, hogy nehéz
Látod, ez eszembe se jutott. Sajna nem mindig veszem be egy időben.
lányok a gyógyszert mindig uabban az időben veszitek be?
Sziasztok!
Tegnap nekem is volt pecsételő vérzés fogamzásgátló mellett, de mára már elmúlt. Nem tudom mire vélni a dolgot. Az érzésem pedig olyan volt, mint mikor megjön és még a hasam is feszített.
nincs mit
de azért menj mindenképpen dokihoz
persze
szedheted
lehet, hogy kapsz egy másikat, és próbálj meg relaxálni
mert a fogigátlóba az a "jó" hogy a hormonjaidat a helyén tartja, de ha gyenge a gyogyi és túlontúl sok a stressz akkor nem bír el a gyogyi a sok stresszel
remélem érthető voltam valamennyire
Feltétlenül menj orvoshoz ,mert nálam a méhenkívüli terhességemkor volt.Majdnem az életembe került.
Csak most még azt nem tudom,hogy szedjem-e tovább a gyógyit?
igen a stressz olyan szinten befolyásolja, hogy hat a hormonműködésre, és a hormonok stressz hatására kicsit megborulnak
Nem tervezünk most babát.Mensi után elmegyek dokihoz.Azt is olvastam,hogy a stressztől is lehet amiből nekem bőven kijutott az utóbbi hónapokban.
szerintem a nyh levállással van valami gond
nem küld el a dokid hormonvizsgálatra?
ez biztos, hogy progeszteron hiány
ezt pótolni kell
babát szeretnétek?
ha nem akkor is mert kellemetlen:-(
szia!
nekem fogamzásgátló abbahagyás óta van ilyen, h menses előtt kb 4-5 napig csak barna pecsétes...
kb.8 hónapja,két év kihagyás után.azért is kezd idegesítő lenni mert soha nem voltak ilyen jellegű problémáim.
szia
mit írt fel?
általába progeszteron hiány okozza
Én az első szülésem után voltam így. Több gyógyszert kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi. Volt, hogy a négy hétből hármat véreztem. Én abbahagytam, azóta sem szedek fogamzásgátlót.
Fogamzásgátlót szedek,három hónapja fordult elő velem először.Akkor a doki felírt egy másik gyógyit és most a mensi előtt másfél héttel megint előjött.Volt már valaki hasonló cipőben?
Szia! Terhesség alatt vagy menzesz helyett?
További ajánlott fórumok: