Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Pécsen hol van olyan turi ahol 18 éveseknek való jó cuccok vannak? fórum

Pécsen hol van olyan turi ahol 18 éveseknek való jó cuccok vannak? (tudásbázis)

10. russodebby (válaszként erre: 9. - Levybaba)
2009. dec. 9. 21:45
Sok jó cuccot vettünk már ott,amúgy mindenhol át kell nézni a ruhák állapotát. Normál butiikban is láttam már olyat,amit még turiban sem venne meg az ember.
9. Levybaba (válaszként erre: 8. - Russodebby)
2009. dec. 9. 20:00
Én nem ajánlom azt ami a Diana térnél van. Koszosak a ruhák. Igénytelen hely szerintem.
2009. dec. 9. 18:36
Szia! Az ifjúsági házban is van és állítólag jó cuccok vannak. A diana téren is van egy turi,ott jó cuccok szoktak lenni,hétfőn van bála bontás.
2009. dec. 9. 18:11
köszi a válaszokat:P:)úgy tudom pécsen az Ifjúsági házban is van egy??
2009. dec. 9. 17:54

jajj, bocsánat... azt, hogy pécs nem olvastam.. pestnek néztem :$

pécsen nem tudok sajnos :(

2009. dec. 9. 17:54
hm, a keletinél is van egy szuper turi, ha a keleti mögé bemész... egy nagy angol cég, nagyon márkás cuccok, szuper áron :))
2009. dec. 9. 17:48
Ha betérsz előbb, mint én, akkor mindenképpen írj hogy milyen a felhozatal!Köszi
2009. dec. 9. 17:46
Szia! Én tudok egyet, uncsitesóm már többször megfordult ebben a turiban(én még nem ,de eljön ennek is a napja). Ez az árkád buszpályaudvar felőli oldalán található, a sarkon van egy panellakás és az után van a bálás, emeletes... remélem így érthető:)Én ma már kiéltem e szenvedélyemet! Szívesen:)Remélem találsz megfelelő ruhát! Jó turizást!
2009. dec. 9. 17:24
Hallottam sokan járnak egy helyre, azt hiszem angol cuccok vannak pár száz ft-ért..és már unom a butikos cuccokat, szeretnék valami egyedit!:)előre is köszi!
2009. dec. 9. 17:23
Pécsen hol van olyan turi ahol 18 éveseknek való jó cuccok vannak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook