Hepatitis C védő oltás 13-14 éveseknek (beszélgetős fórum)
mer azt direkt ellenünk csinyájják, azé
(Fogalmam sincs. De szerintem ez -mármint, hogy ellenünk csinálják - paranoid elme szüleménye, így nem sok logika van benne nekem, nem paranoidnak)
Ha azt mondanák,tejesztenék,hogy van valami az oltóanyagokban,ami szorongást,depresszióra,pánikra való HAJLAMOT(!!!!!!!!) generál,szó nélkül elhinném! De mást nem.Vagy talán nem is érdekelne...Hiszen olyan sok minden van,amitől az ember nem tudja,egyszerűen nem képes megvédeni a gyerekét!:(
Már nemcsak a felnőttek,hanem egyre több gyerek is szorong..Életemben nem láttam ilyesmit,amikor a fiam elsős volt(és azóta,a mostaniakon is látom!)sírva mentek a gyerekek iskolába,vagy fél évig! Olyan mindig is volt,hogy pár gyerek,nehezen szokott be az oviba,és sírt!De hogy a suliba..és fél évig..Na ilyet még nem tapasztaltam! Szorongó gyerekek...És ez olyan szomorú...:(
A múltkor egy nagyon nagyon nagyon szaktekintély Ceizler Endre nyilatkozott..(mittudomén melyik műsorban) hogy a higanyvegyület,olyan formában van jelen,ami nem káros,és szinte azonnal kiürül a szervezetből..
Na most akkor...Endre doki...jó doki,avagy nem? Hiszünk neki,avagy hazug?
Ha alapállásból az ember oltás ellenes,mert a vegyi anyagoktól fél,akkor vajon mit ad enni-inni a gyereknek? Mert ugye az élelmiszerek,sugárfertőzött földből is származhatnak...A vizeket meg szennyezik...Prána evők??? Nem jó...a levegő is szennyezett...aszthmás lesz a kölkenc...Akkor mi a megoldás? És ha nem oltatom be,de elüti a villamos,vagy lecsapja egy drogos?
Én nem akarom,hogy a gyerekem torkát adott esetben felslicceljék...És nem akarom,hogy béna legyen..
Viszont influenza elleni védő oltást SOHA nem engedem beadni!!!!
És sosem vagyunk influsok! A fiam osztályában szinte mindenki beadatta,és a kölkencek fetrengtek láztól,hasmenéstől,hányástól,izületi fájdalomtól.Az én fiamnak,még az orra sem folyt! Na és vajon miért? Mert előtte sem oltották,párszor taknyos,és lázas volt,ami baromira megerősítette az immunrendszerét!Most meg röhögve ül a fuldoklók között...Nincs pontos recept. Mindenki más.Az autizmust pedig még mindig kutatják,még mindig rejtély!:( Az oltástól lenne?? Ugyan már! A középkorban,a papok megesküdtek rá,hogy a pestis,a NÉZÉS útján terjed...Hogy egy pestises ránéz valakire,és azzal már meg is fertőzte..Aztán kiderült,hogy mégsem..Majd 20 év múlva,kitalálnak valami más hülyeséget,és azt fogják bizonygatni neten,meg könyvben a szörnyű okosok. Jól teszik! Nincs is sok pénz gondjuk! Az emberi hiszékenység,és a butaság,a világ legjobb üzlete!:)
Es ezt mondja valaki, muanyag sorospoharral a fotojan, ejnye...
En ilyen emberekkel az utcan se allok szoba, nemhogy meghallgassam a velemenyuket. ;)
Most, hogy megneztelek.
Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is valójában a vírus... :S
gondolkodni pedig nem szeretnek... : S
Zavaro? Nem :)
Ami zavaro, hogy masok ugy gondoljak, hogy riogathatnak olyannak, hogy talalkoztam-e mar.,,
Termeszetesen engem nem zavar, ha ti oltatjatok a gyerekeiteket.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy az idősebb korosztály azt gondolja, hogy a 20-on éveseknek nem lehet gondjuk?
- Mi a véleményed, az 1-3 éveseknek készült üveges "bébikajáról"? (..ha veszitek-eszitek, ha nem)
- Hepatitis A oltás, babatervezés
- Hepatitis A oltás
- Hepatitis B elleni oltás mellékhatása
- Hepatitis B vírus elleni oltásról nem tudom beszerezni az igazolást, mi a teendő?