Paypal számla otthoni munkához (beszélgetés)
5. Annie1130 (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2012. szept. 30. 16:13
A saját, már meglévő bankszámládat, és a hozzá tartozó kártyát lehet hozzárendelni a Pay Pal-hoz és így a bankszámládról gyorsan és egyszerűen tudsz pénzt "utalni" vagy fogadni a Pay Pal virtuális számládra és azon keresztül tovább más Pay Pay számlájára.
4. tomka1
2012. szept. 29. 18:34
Sziasztok nagyon szépen köszönöm a segítséget. Most több munkát is találtam de nem a telecomex.
3. 55875e9863 (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2012. szept. 29. 13:37
Szia! Ugye nem a telecomex-es otthoni netes munka?
Mert ha igen akkor vigyázz, mert én is befürödtem velük 2x, 12 ezer ft-omba került a marhaság.
2. Castia (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2012. szept. 29. 13:20
A dombornyomott, vagy internetes használatra alkalmas kártyát a bankodtól kell igényelni. A dombornyomottak mind jók, a többi felől az adott banknál kell érdeklődni. Tehát kell hogy legyen egy banknál vezetett folyószámlád, ahhoz egy kártyád, és miután beregisztráltál a Paypalra, összekötöd a kettőt. Ez azért előnyös, mert ha pénzt küldesz valakinek, vagy neked küldenek, nem kell kiadnod a bankszámlaszámodat, elég a paypal azonosítód, ami voltaképpen egy email cím.
1. tomka1
2012. szept. 29. 12:50
Sziasztok!
Otthoni munkához kellene paypal számlát nyitnom, olvasgattam is a fórumokat róla. Inkább netes vásárláshoz való hozzászólások vannak, én arra lennék kiváncsi ha belevágok egy ilyen otthonról végezhető munkába amihez paypal számla kell akkor hogy kapom majd meg a pénzt? Találtam már leírást, hogy hogy kell beregizni, de a dombornyomott kártyával kapcsolatban nem igazán értem a teendőket. Azt hol kell hozzá igényelni vagy mit kell vele csinálni?
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Az Ebay-en van e lehetőség bankkártya nélkül, csak paypal-os számlával fizetni? Ha nem, sima mastercard is elég vagy dombornyomott kell?
- Van e valakinek PAYPAL számlája a neten, és mik a tapasztalatok?
- Már lassan egy hete hogy regisztráltam a paypalra, de idáig még semmi. Hány nap még leveszi a számlámról az 1 dollárt?
- Paypal számla
- Ha a PayPal-lal össze van kötve a bankkártyám és azon van pénz, akkor ugye nem kell mindig pénzt tennem a PayPal számlámra?
- PayPal számlával tapasztalat mostanság milyen?