Pasta Marinara recept
A Pasta Marinara hozzávalói:30 dkg olajos tonhal (konzerv)
1 fej hagyma
egy evőkanálnyi fekete olajbogyó
egy evőkanálnyi kapribogyó
pizza-szósz
só
bors
oregánó
főtt tészta (4 személyre)
parmezán
friss bazsalikom
A Pasta Marinara elkészítési módja:
A tonhalkonzerv olaján megfuttatunk egy fej apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a tonhalat és összepirítjuk. Rádobjuk az összeaprított fekete olajbogyót és kapribogyót, leöntjük pizza-szósszal, kicsit beforraljuk, s esetleg utóízesítjük sóval, borssal, oregánóval. A főtt tésztát lecsurgatjuk, összeforgatjuk a mártással és reszelt vagy gyalult parmezán sajttal, valamint friss bazsalikommal tálaljuk.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. nov. 27. 19:36
A pasta marinara elkészítési módja és hozzávalói.