Páromat szetetném meglepni névnapjára, valami saját készítésű dologgal, adnál ötletet? (tudásbázis)
Szexy ltözék az esti lefekvéshez , egy kis tánc és tuti nagyobb lesz a sikered mint egy kézzel készített bármivel.
Mi nők azt hisszük a pasik értékelik az ilyesmit, pedig csak nem akarnak megbántani és ugy tesznek mintha örülnének, de amugy nem nagyon érdekli őket.
Mondom, este vacsi, falat bugyika, tánc és nem is kell más apának névnapjára:))
Salat kotni valami puha fonalbol telre?
A sima kotes nagyon egyszeru, gyorsan kesz is van egy sal belole.
Az én párom mindig a kezeimmel van elfoglalva, hogy milyen szép, milyen szép hosszúak az ujjaim stb.
Vettem gipszkiöntőt, belenyomtam a kezem, -ugye így dombornyomatos lett- beletettem egy képkeretbe, és már kész is volt az ajándék.:)
varrni tudsz? ha igen akkor lehet csinálni telefontartót, kispárnát, vagy amire épp szüksége van.
de én készítettem már névnapra csengőhangot is az enyémnek a telefonjára. :-)
Én csináltam neki olyat régebben, igaz évfordulóra, hogy 8 kis boríékba (mert 8 órás volt a munkaideje), 16 kártyát. Az egyik színű kártyára leírtam egy emléket, a másikból pedig kívánságkártya lett (pl: amikor sértődött vagyok, vagy piszkálom, akkor beváltható egy hosszú forró csókra..:D..és persze lehet egyre sikamlósabb..)
A boríékokból minden órában egyet nyithatott ki..volt benne szomorú meg volt benne vicces emlék, szóval elérzékenyülve DE felizgatva jött haza.:))
Egy kívánságkártyát még azóta is tartogat.:)))
Valami ötletem azért van.. pl. valamilyen falikép.
A virágokat imádja.
Pl. képkeret, benne szárított virágok, vagy valami hasonló.
Nekem a kivitelezésben kellene segítség, meg még ötletekben.
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Saját készítésű ajándék tippek Karácsonyra!
- Saját készitésű bébiételnél, mennyi húst tesztek bele, és hogyan?