Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Párolt zellerkrém recept

Párolt zellerkrém recept

A Párolt zellerkrém hozzávalói:
1 ek. olívaolaj
1 diónyi vaj
1 közepes fej hagyma
kb. 50 dkg zeller /megtisztítva/
1 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
2 púpozott ek. tejföl


A Párolt zellerkrém elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon és a vajon megfuttatjuk, rákockázzuk a zellert és megpároljuk. Ha szükséges, kis vizet öntünk alá. Amikor megpuhult és zsírjára sült, levesszük a tűzről, rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a tejfölt, ízlés szerint sózzuk. Az egészet botmixerrel összeturmixoljuk. Rozskenyérrel kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A párolt zellerkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook