Párolt zellerkrém recept
A Párolt zellerkrém hozzávalói:1 ek. olívaolaj
1 diónyi vaj
1 közepes fej hagyma
kb. 50 dkg zeller /megtisztítva/
1 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
2 púpozott ek. tejföl
A Párolt zellerkrém elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk, majd az olajon és a vajon megfuttatjuk, rákockázzuk a zellert és megpároljuk. Ha szükséges, kis vizet öntünk alá. Amikor megpuhult és zsírjára sült, levesszük a tűzről, rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a tejfölt, ízlés szerint sózzuk. Az egészet botmixerrel összeturmixoljuk. Rozskenyérrel kínáljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. jan. 29. 23:37
A párolt zellerkrém elkészítési módja és hozzávalói.