Paravánt lehet használni sötétítőként? (tudásbázis)
Mire néz az ablakod? Közvetlenül belátnak?
Szalagfüggönyök nem tetszenek? Tök modern és praktikus, rengeteg színben van.
Elég neki az 1 sín és mindkét szerepet betölti, nappalra és éjszakára is jó.
Azért kérdeztem a méreteket, mert szerintem a redőny a legpraktikusabb, örök darab, és vannak olyanok, amelyek "feltolás biztosak". Kvázi ablakrácsot is kiváltja.
A paraván 180 cm magas. Ha nem fedi le az ablakot felül is, akkor a fentebb lakók beláthatnak.
Szia!
Mekkora az ablakod, milyen magasan van és hány darab van belőle?
Sziasztok!
Szép lassan beköltözöm az albérletbe,de van egy bibi. Egysoros karnis van, roló,redőny, reluxa nincs és nem is akarok fúrni, és szerintem a tulaj sem örülne neki:) tudom, lehet kapni már "csiptetos' rolót,de az nem annyira tetszik.
Vettem már függönyt, de a boltban is az volt a véleményem róla, hogy rettenetesen átlátszó, és ha fel van kapcsolva a lámpa,mindent lehet látni, amit nem szeretnék;)
Gondoltam rá, hogy visszaviszem,és veszek helyette sötétítő függönyt, de ami tetszene az drága, ráadásul mivel kék szőnyeg adott, és a kiegészítőket is úgy próbáltam választani,csak kék vagy szürke jöhet szóba, de az máshová, ha majd egyszer költözök tovabb, nem biztos hogy illene. A fehér függöny mindenhol jól mutat, a paraván(spanyolfal) is tud nagyon szép dekoráció is lenni. Ezért gondoltam rá, hogy mi lenne ha megmaradna a fehér függöny és vennék egy paravánt.
Nagyon megköszönném, ha írnának azoky akiknek van, hogy mennyire lehet átlátni rajta. Főleg ha fehér. Mindjárt illesztek be linket,mit néztem ki. :)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Panellakásban lehet szárítógépet használni?
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Elocom kenőcsöt meddig lehet használni?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Májfoltok halványítására milyen krémet lehet használni?