Májfoltok halványítására milyen krémet lehet használni? (tudásbázis kérdés)
Igazán nem is tudom változott-e valami. Nekem tág pórusú a bőröm, emiatt vettem, mert állítólag a vízhiányos, egyenetlen arcfelszínt is szépen rendbe hozza. Esténként kenem, de olyan hű de extrém javulást nem tapasztaltam. Lehet a vízhiányra jó (talán csökkent a ráncok mélysége) de szignifikáns változás nem lett az arcomon.
Striákra is javasolják, na lehet arra csodaszer.
Van egy kb gyufafejnyi májfolt a homlokomon, de túlzott halványodást nem vettem észre a BioOil-tól.
Ma nyakamba vettem a várost, Bio Olit akartam vásárolni, azt nem kaptam viszont találtam egy jóval olcsóbb, sokat ígérő krémet, a neve Eveline Whitte Exreme 3D,amit ígér fehérebb bőr,/májfoltra, szeplőre is/csökkent ráncok,megfiatalodott arcvonások,hidratált bőr.
Na majd meglátjuk, egy próbát megér.
KÖszi! És 3500ért vettem és elkezdtem használni a Tindigo mellé, de tény, egy ilyen C vitamonis elixír 13ezer forint, a bio-iol a gyszertárban volt (pont az, amit belinkeltél) 3500ért. Egyelőre csak este használom, a Tindigo-t reggel-(fényvédő és alapozó előtt) és este is az olaj előtt...
Neked mennyi idő alatt kezdett halványodni? Nekem is a haomlokon van egy "harmadik szem" meg az orrom, arcom, a Tindigoval elkezdett a szélein visszahúzódni meg az orromon most már "csak" (haha) foltokban van, az még rosszabb, mint az egybefüggő homlokom...
Most, hogy szóbe került amájfolt, eszembe jutott, hogy majdnem 10 évvel ezelőtt nekem is volt, és mára eltűnt.
Volt az arcomon is, meg a kezemen, az alkaromon is, és öregségi foltnak vettem, nem is kentem semmivel.
Akkor még a menopauza előtt álltam.
Aztán közben az is lezajlott, de hogy a foltok mikor múltak el, fogalmam sincs.
Dm ben eddig nem talaltam😔de gyógyszertárban már vettem....drágán-a neten sokkal olcsóbb-noniton is van,de volt,hogy az emagrol rendeltem😊
Pl:
Ez jó ár,de érdemes máshol is rákeresni 😊
Én nem használok semmi mást.Arctisztítás után kenem,kicsit elsőre olajos hatása van,de pár perc alatt beszívódik.
Én itt kezdem el róla informálódni:
Azt is ő árulja?
Épp tegnap láttam a BBC bízz bennem, orvos vagyok-jában, hogy a máj rondán el tud zsírosodni, ha nem megfelelően táplálkozik az ember.
Megfelelő táplálkozással, nem túlzásba vitt szénhidrátokkal ez a tünet csökkenthető. Különösebb méregtelenítésre nincs szükség, nem kell erre költeni.
A máj, a vesék, a tüdő ellátja a salakanyagok kiválasztását.
Hallottam már olyat is,hogy van olyan aki az aranyérkremet keni az arcára 😅
Hipppallergen-főleg érzékeny bőrre ajánlják.En például a Vichyre vagyok nagyon durván allergiás-tiszta ragya leszek tőle.
Azért,mert gyerekkoruktól már megtanulják,hogy mi az a bőrápolás és hogyan vigyázzanak rá.
Nem égetik magukat szoláriumban,nem napoznak,nem radírozzák néha irharétegig a bőrüket durva arcradírokkal például és még sorolhatnám.
Én is megtettem mindet így ebben a sorrendben most meg fizetem az árát.
Azt kell mondjam sok idő helyrehozni a károkat.
Igen próbáltam,halvanyitotta a borom(a foltokat is),de hiába hidrataltam akkor is nagyon száraz maradt,és huzodott is.Probaltam az aloe verat is-a növényt szetvagva,a zselés belsejét kentem-ez jó volt ápolásra,de a foltjaim “szartak rá”😅ugyanez volt az avokadoval is.
Nekem tenyleg a biooil jött be a legjobban😊meglepoen jól felszívódik,és sokkal egyenletesebb lett a bőröm,úgy hogy nem feheríti.
Ezek nem csodák.
Fényévekkel előrébb járnak,mint mi főleg a dél-koreaiak.
A európai gyógyszertári márkák most hozzák be hozzánk azt ami náluk már régen alap a bőrápolásban.
Csak tanulni lehet tőlük fényvédelem,hidratálás stb. terén.
A citromban sav van.
Én nem maratnám szét savval a bőröm főleg nem nyáron a legerősebb napsütésben.
Azt gondolom majd mindenki eldönti neki mi a jó.
Citrom....én is olvastam, már van jó pár tippem csak döntenem kéne mit is használjak. Egy biztos, hogy a citrom nem tartalmaz semmiféle káros anyagot.
Vikinca Te használtad a citromot fehérítésre?
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Műtéti hegekre tudsz valami jó krémet, ami segít halványítani?
- Hogyan tüntessem el a májfoltokat az arcomról? (Krémet keresek!)
- Melyik ránctalanító krémet érdemes használni?
- Milyen krémet lehet használni télen, nagyon száraz bőrre?
- 55 éves vagyok, elkezdtem arckrémet használni.