Panellakásban lehet szárítógépet használni? (tudásbázis)
:))))
Csak rákerestem,hogy tényleg ennyire buta kérdés-e ,vagy mások is tanácstalanok voltak-e ?:))
Spec én sem tudtam volna ,hogy lehet-e,pedig nekünk volt,de el is adtuk,mert falat kellett volna bontani hozzá...vagy üvegházban kiváló párásító lehetett volna ,de sajna effélével nem rendelkeztem:))
Keresés: szárítógép
Találat a cikkek címeiben
Nincs találat.
Keress a cikkek szövegében is!
Találat fórumcímekben/tudásbázis kérdésekben
Érdemes szárítógépet venni?Milyet? (Egyéb hobbi&otthon témák) 90 hozzászólás
Kinek mi a véleménye a szárítógépröl.Érdemes venni vagy nem? (Minden más) 55 hozzászólás
Panel lakásba lehet szárítógépet használni? (Minden más) 48 hozzászólás
Érdemes szárítógépet venni? Mennyire szárítja meg a ruhákat? (Ház, lakás, kert) 38 hozzászólás
Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok? (Ház, lakás, kert) 38 hozzászólás
120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép? (Egyéb hobbi&otthon témák) 38 hozzászólás
Integrált mosó-szárítógép! Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék! (Egyéb hobbi&otthon témák) 37 hozzászólás
Tapasztalatokat várok Mosó-Szárítógéppel kapcsolatban. (Minden más) 35 hozzászólás
Szárítógép: de milyen funkciói, paraméterei a fontosak? (Ház, lakás, kert) 21 hozzászólás
Érdemes beruházni mosó-szárítógépre? (Ház, lakás, kert) 20 hozzászólás
Te melyik száritógép márkát ajánlod melyik a legjobb? (Ház, lakás, kert) 18 hozzászólás
Bele lehet tenni olyan ruhadarabot is a szárítógépbe (természetesen kímélő programra), aminek a címkéjén szerepel a tiltás? (Egyéb hobbi&otthon témák) 18 hozzászólás
Száritógép vásárlás előtt állok, milyet javasoltok mi a véleményetek? (Szórakozás, média) 16 hozzászólás
Szárítógépből milyet vegyek. Mosó/szárítót vagy külön mosógépet és külön szárítót? (Ház, lakás, kert) 16 hozzászólás
Szárítógép használata, kinek mi a tapasztalata? (Ház, lakás, kert) 14 hozzászólás
Kinek milyen tapasztalatai vannak a száritógéppel kapcsolatban? (Ház, lakás, kert) 14 hozzászólás
Zanussi ZTE 285 kondenzációs szárítógép - Ismeri valaki? Tapasztalatok? (Ház, lakás, kert) 12 hozzászólás
Miért "siet" a szárítógép? (Ház, lakás, kert) 11 hozzászólás
Használ valaki mosó és szárítógépet egyben? (Ház, lakás, kert) 10 hozzászólás
Mennyire megbízható a mosó-szárítógép egyben? Érdemes 2in1-ben terméket venni? (Ház, lakás, kert) 9 hozzászólás
Candy GOC581B szárítógép magyar nyelvű használati útmutatóra lenne szükségem.Honnan tudnám megszerezni? (Ház, lakás, kert) 9 hozzászólás
Mosó- vagy szárítógépben megy össze jobban a farmer? (Ez a cél!) (Egyéb hobbi&otthon témák) 8 hozzászólás
Milyen száritógépet ajánlotok, véleményeket szeretnék, hogy megéri -e venni? (Ház, lakás, kert) 7 hozzászólás
Hogyan lesznek illatosak a ruhák a szárítógépben? Az illatkendő nekem nem igazán jött be. (Ház, lakás, kert) 6 hozzászólás
Ignis awl 643 -Mosó-száritógép Használati utasitását keresem.Tud valaki segiteni? (Ház, lakás, kert) 6 hozzászólás
Van valakinek Candy szárítógépe? (Ház, lakás, kert) 5 hozzászólás
Ezt a típusú mosó-szárítógépet Budapesten melyik boltban tudom megvenni? (Ház, lakás, kert) 4 hozzászólás
Hol tudok hozzájutni Ariston TCD G51B típusú szárítógép magyar használati utasításhoz? (Ház, lakás, kert) 3 hozzászólás
Sok áramot fogyaszt a szárítógép? Véleményeket szeretnék. (Ház, lakás, kert) 3 hozzászólás
Kinek van tapasztalata mosó és szárítógépről egyben? (Ház, lakás, kert) 2 hozzászólás
Privileg szárítógépről van valakinek tapasztalata? (Ház, lakás, kert) 2 hozzászólás
Van valakinek Candy GODC67 Típusú szárítógépe? Hogy kell beállítani? (Ház, lakás, kert) 2 hozzászólás
Milyen szárítógépet vegyek? (Minden más) 1 hozzászólás
Keress a fórum hozzászólásokban is!
dettó. közel rakom a szárítót a radiátorhoz, és a necces holmikat rápakolom, a többi meg megszárad a szárítón
:)
Én panelban lakom, megmodnom őszintén, nekem nincsen száritógépem, (de van számítógépem. :)) csak mosógépem van. Fürdőszobai fregolin és a radiátoron szárítom a rucikat. :)
Géptipust igy nem ajánlanék, mert nem ismerem őket. :)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Elocom kenőcsöt meddig lehet használni?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?
- Májfoltok halványítására milyen krémet lehet használni?
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?