Pár vallomáskiíróval szívesen beszélgetnék, hasonló cipőben... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elég szomorú, ha valaki számára ez kedvtelés.
Köszönöm a véleményed.
Egyetértek.
És nagy különbség van hozzászólás és hozzászólás között. Attól, hogy valaki nincs egy véleményen valakivel, még konstruktívan, cinikusságtól mentesen is meg lehet fogalmazni a véleményét. A “szánalmas”, “gusztustalan” jelzők dobálásával nem sokat lehet elérni, de nyilván nem is a segítő hozzáállás ilyenkor a szándék, hanem a sárdobálás, hiszen mégiscsak az interneten vagyunk…
"Egy szóval nem írtam, hogy csak olyan bejegyzéseknek örül a vallomás kiíró, ami az övével is megegyező!"
Nem kell írni, elég ha úgy gondolja!
Sosem írtam névtelenül vallomást, fórumot.
Azért, mert én felvállalom azt is, ha az valakinek nem tetszik. Álszent vagy.
"Nem véletlen az anonim "vállalás", hisz mindenkit betámadnak."
Szerintem a nem túl kedvező vagy nem csomagolt véleményt fogadják a "mimózák" rosszul és támadásnak veszik.
Elvárják, hogy őket ne ítéljék meg, de támadásnak vesznek minden, számukra negatív véleményt.
A netes fórumokról és hitelességről meg nem érdemes "bölcselkedni" és bizonygatni, hogy "de én hitelesebb vagyok a hitelesnél is", mert messziről jött ember azt mond amit akar. Még ha több éves regisztrációval létezik itt akkor is.
Szenvedni nem szoktam - szerencsére:)
Köszi az ötletet.
Bár szerinted egy zárt klubban vagy nyitott klubban mennyi az esélye, hogy belelátsz bárki fejébe, és megtalálod a saját sorstársaid, ahogy te fogalmazol.
Egy szóval nem írtam, hogy csak olyan bejegyzéseknek örül a vallomás kiíró, ami az övével is megegyező!
Isten ments, hogy egyforma legyen mindenki!
Ki támad? Azzal, hogy leírják a véleményüket nem támadnak - szerintem. Vagy csak olyan bejegyzéseknek örülnél, ami megértő és együttérző? Igenis, ha hülyeséget csinál valaki és azt kiírja, akkor vállalja azt is, hogy negatívan fogják megítélni. Vagy ne írja ki!
Nem is értem mit szenvedsz most ezzel?
Van lehetőséged a sorstársaiddal, akik egy követ fújnak majd veled egy közös, zárt klubban is szenvedni. Miért nem használod?
"A hitelesség az nem a virtuális világ opciója!"
Sajnos.
hú de kemény vagy! Most aztán megmondtad! :-D
Olyan édesek tudnak lenni a b**kó emberek, amikor előállnak azzal, hogy ők legalább őszinték, meg hogy őket így kell elfogadni (!!!), aztán mégiscsak sértettség van, ha valaki megunja ezt és szembe mer állni, ki meri mondani, hogy most gonosz voltál. Persze "mi" ezt mélységes bocsánatkéréssel kell, hogy megtegyük, mert nekünk nem célunk megbántani mást, még azt sem, aki minket bántott, csak egész egyszerűen nagyon fáj a hátunk már attól, hogy ti "őszinték", akik "bevállalják" folyamatosan korbácsoltok, és szeretnénk ennek véget venni.
Bár én hozzá szoktam tenni azt is, hogy ha k*csög vagy, azzal neked van dolgod, nem nekem. - Csak ezt sokan nem értik, és aztán ÚGY is maradnak és nyomorgatnak további érzékeny lelkűeket, amíg csak élnek.
Azért ennek a rosszindulatnak lehet, hogy érdemes lenne a mélyére nézni.
Ez így igaz!! Azt nem értem, miért is akarnál "vallomás-kiírókkal beszélgetni" mikor még magad sem vállalod fel magad?
Meglátásom szerint olyanokat "támadnak be" akik nonszensz témákat írnak ki.
Ebben mi a vallomás? Korábban az ilyeneket törölték.
Lehetőséged van a kiírókkal beszélgetni a vallomásokhoz nyitott fórumon. Vagy csak anonim "vállalod" magad?
Kérem szépen ahhoz kell lenni vérnek a pucában, hogy valaki hiteles legyen.
Azért valljuk be, az emberek nagy rész sunnyog, hazudok, lop, csal, stb...
Az emberek nagy része igen is kifogásgyáros. :)
És konkrétan miről beszélnél?
Meg akarnál mindenkit győzni, hogy igazad van, és máshogy el sem lehet képzelni dolgokat?
Hát, a toleranciádon azért dolgozz még!
Szem szerető téma. ezen pörögnek mindig, hogy de ő jók.....
Nehogy már sajnáljam, hogy félre jár. Ha szar a házasság ne félre, hanem kilépjen!
Milyen vallomásokra gondolsz?
Te is megosztanád, ha épp szeretkeztél a pároddal?
Te is szerető vagy?
Téged is megcsaltak?
Téged is kihasználnak?
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Nincs önkontrollja az óvodás gyerekemnek. Jár valaki hasonló cipőben?
- 14 hónapos lesz a kislányom 2 hét múlva, még nem tud járni. Esetleg akik hasonló cipőben járnak/jártak...?
- Enyhe oxigénhiány, beszédkésés tapasztalatok érdekelnének olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak
- Elkötés utáni terhesség. Járt már valaki hasonló cipőben?