Egyébként ha meg tudnám fogalmazni hogy milyen ez a szédülés nem forog a világ mintha mondjuk egy körhintaban ülnek az teljesen stabil inkább mintha egyenlőtlen lenne a talaj alattam, és felek hogy kicsúszik a lábam alól.
Ha a háziorvos egy reumatológiai beutalóra ráírja, hogy "sürgős", akkor előbb is kapsz beutalót, vagy fogadni is tudnak. Ne hagyd ki, ha lehet. A meszesedés lehet ok. A vérnyomásod - 100 - alacsony. erősebb vérkeringés kell, főleg, ha jó a szíved, próbáld meg egy rendes kávét meginni, mit érzel? Minél melegebb van, annál jobban tágulnak az erek és a szíved jó, de az oxigén nehezebben jut az agyhoz. Ez fizika. Próbálj hideg-meleg váltó fürdőt, de a hideg legyen több.
Abban is lehet valami amit mondasz, hogy közrejátszik a munkahely, mert most is rosszat álmodtam a munkámmal kapcsolatban. S mit gondoltok arról hogy kimerültség okozza? Állandóan álmos vagyok nem alszom jól nem pihenem ki magam.
Évek óta szorongással küzdök. Pár nappal ezelőtt a semmiből 180al vert a szívem így be szállítottak a kórházba. Ott egy alapos kardiológiai kivizsgálással megállapították hogy a szívem egészségesebb nem is lehetne. Történt meg egy neurológiai vizsgálat (minden ok) és egy labor ami tökéletes. 2 napja kb nagyon erős szédüléseim vannak főképp fejmozgatasra: pár hónappal ezelőtt egy nyaki gerinc röntgen kimutatta hogy nem hogy kiegyenesesett a lordozisom hanem ellentétes irányban görbül és baromira meszesedik. Okozhatja ez a szedulesem? Munkában úgy érzem nehezen koncentrálok alig bírok dolgozni nehezen találom a szavakat mintha tompább lennék de ez a kollégáknak nem tűnik fel csak nekem és ami érdekes mikor este 8kor végzem a munkahelyemen otthon minden rendben nem figyelek rá és folyamatosan szépen beszélek a párommal és nincs semmi gond mintha megszűnnének a tünetek. Lehet akkor már nincs olyan meleg vagy nem tudom. A vérnyomásom egyébként alacsony 100koruli. Mi lehet ez???!