A nyers fokhagyma fogyasztás (kb. 2 gr), okozhat másnap ébredéskor erős szédülést? (tudásbázis)
Időnként tapasztalatból tudom. Nem is kell senkire ráfogni! :)
De jó, hogy lenne mire... :D
Melegfront+fokhagyma= KO
Még szerencse, hogy a frontok jönnek, mennek! :)
Ezt te honnan vetted?
Én még nem találkoztam ilyen leírással sehol. Tapasztalatból meg tudom, hogy leviszi, fel nem.
én vérnyomásom alacsony,és a legkevesebb fokhagyma is szédülést ,és fejfájást okoz.(pld. fasirozott evése után is padlótfogok.)
nem mindenkinél válik be a normalizálás.
több éves tapasztalat szerint nekem leviszi,de nagyon. vigyázni kell vele,ha alacsony a vérnyomásod.
Nekem bazi alacsony a vernyomasom es sosem okozott problemat, plane ilyen mini mennyiseg, de reagalhat a szervezeted maskepp -bar, ilyenrol meg nem hallottam.
Inkabb front ;)
Ennyire pici mennyiség? Ne nevettess!
Ekkora mennyiség semmit sem okozhat, legfeljebb ha minden nap, naponta többször eszel ennyit.
Lehet, hogy megülte a gyomrodat. Bár akkor sem indokolt a szédülés.
De biztos nem a fokhagymától.
Nem, a fokhagyma normalizálja a vérnyomást. Ha magas, csökkenti, ha alacsony, emeli.
Szerintem más lehet a fejfájás oka.(Vagy hozzászoktál az alacsony/magas vérnyomáshoz, és a normalizálás volt furcsa/okozott gondot.)
A fokhagyma nem.
Annak más oka lehet.
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Csak a hasam, derekam akarom fogyasztani
- Melyik a legjobb ásványvíz a mindennapi fogyasztáshoz?