Rosszullét, erős szédülés, fejfájás, látászavar. Mitől lehet? (tudásbázis)
Szia!
Ezek a tünetek vannak nálam is.Tudom rég indítottad a fórumot,de nem írnál mi lett veled?....most az MRI-t intézem,de időpontom nincs még:(......és egyre rosszabbul vagyok.
Ételallergia.
Kizárásos diétával rájössz, melyiktől. Tej vagy gabona.
Hát ha a sorrend a látászavar, szédülés ezek után fejfájás, akkor majdnem biztos, h migrén. Többek között ezek vannak nekem is.
Menj ideggyógyászhoz, nekem is volt egy olyan, akinek fogalma nem volt mi ez, a másik 5 perc után megmondta.
Csak egy jó tanács.Keress egy jó orvost.Sok oka lehet a legkisebbtől a legnagyobbig.Nekem ez utóbbi jött be agydaganatom volt és sokáig nem is foglalkoztak velem komolyan mert mindenki azt hitte hogy pánikbetegség meg hasonlók.
Kitartás és nem félj csináltass egy koponya ct.ha minden egyéb rendben van és a tünetek még is fennállnak.
2 alkalommavl voltam ügyeleten,csináltak EKG-t ott nem volt semmi.
Egyre rosszabbul lettem..elsőnek akupunktúrás kezelésre mentem,ott a nőci velem született depressziót állapított meg.(nem kezelt)
Utána kineziológushoz jártam...(pillanatyi segítség volt)
Jártam pszcihologushoz,az se segített.
Végül pszcihiáternél kötöttem ki,aki első alkalommal közölte h mi a baj!? És akkor kezdtem el jobban lenni.....
Elhisezm h rossz.Félelmetes a tudatlanság.
H sikerült?Nehezen!:)
Egy jó pszcihiáter,gyógyszer,jóga,aktív torna,célok..és a normális életre való törekvés.Sokminden!Nem tnap kezdődött nálam,így végigjártam ""mindent"".
De a legrosszabb a bizonytalanság.Amikor kiderül h mi is valójában a baj,akkor már egy fokkal könyebb.:)
Neurologus nem talált semmit,junisba megyek koponya ct-re.Kedden vérvétel,nyaki gerinc röntgen.De nem tudják mi lehet ez.Csak félek és már pánikrohamok is kisérik,a kettő együtt már nagyon rossz :( :'(
Hogy sikerült túljutnod a nehezén?
További ajánlott fórumok:
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Migrén, fejfájás, látászavar, zsibbadás, hányinger, beszédzavar. Kinek volt?
- Az normális hogyha valami lelki problémám van akkor megbetegszem? láz, szédülés, fejfájás, gyomorgörcs.. :S
- Csináltak már valakinek agyvíz vizsgálatot szédülés vagy fejfájás miatt?
- Agyrázkódás esetén meddig normális az erős fejfájás, szédülés és aluszékonyság?
- Volt valakinek gerincérzéstelenítés után bármilyen mellékhatása, fejfájás szédülés, meddig tartott?