Az normális hogyha valami lelki problémám van akkor megbetegszem? láz, szédülés, fejfájás, gyomorgörcs.. :S (tudásbázis)
A betegségek kb.90%-a lelki eredetű."
Nem!
Nagyon gyorsan reagál a szervezeted, vagyis jelez, h a rossz úton jársz. És ez jó!
Figyelj rájuk nagyon. Ugyanakkor enyhítened kellene egy picit az erős reakciókat.
Ahogy mások leírták: ha gyomrod fáj, valami olyant történt veled, amit nem tudsz megemészteni stb.
Mindennek megvan a testi válasza, tanulj meg olvasni belőle, sok szenvedéstől kíméled meg magad, ha időben rájössz, mi okozza.
Mivel tudod enyhíteni: megfelelő táplálkozással (termelői zöldség, gyümölcs piacról, minimális húsfogyasztás, megfelelő mennyiségű testmozgás, pl. futás egyedül, elég idő, amit egymagadban töltesz, amikor magadra figyelsz, önmagad megismerése, saját problémáid megoldása) méregtelenítés
Azonban arra is érdemes figyelned, ha kínszenvedéssé válik vagy nagyon rossz úton jársz vagy már nagyon súlyos a helyzet. Fordulj orvosi diagnosztikához és természetes módszerekhez.
Szerintem nem kell orvoshoz menni, saját magunknak kell ezt a dolgot megtanulni kezelni :)
Én is voltam így, mégpedig gyomorideggel.
Megtanultam leküzdeni a dolgot, szimplán a pozitív élet meglátással. Magyarul: Minden rosszban valami jó is van.
Normális.
Így működünk! Ne rágódj a problémán.Ha nem lehet megoldani lépj tovább!
Ha valaki ennyire nem bírja a mindennapok konfliktusait - már pedig az van -, akkor ajánlott lenne orvoshoz fordulni.
A napi terhelést meg kell tanulni kezelni.
Tudod mi a legjobb meoldás, bárki bármit mond?
Menj egy 30 percre futni este, egyedül. Magyon jó, csodára képes. Levezeted a feszültséget, az agy pihen. Próbáld ki!
Igen ezt kutatások is igazolják, most ez durva példa, de ha valaki elveszíti a szerettét, akár rák is kialakulhat.
Próbálj sportolni, vagy többet dolgozni, szórakozni, hogy a gondolataid eltereld a problémádról.
További ajánlott fórumok:
- Rosszullét, erős szédülés, fejfájás, látászavar. Mitől lehet?
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- 36. héten gyomorgörcs
- Csináltak már valakinek agyvíz vizsgálatot szédülés vagy fejfájás miatt?
- Agyrázkódás esetén meddig normális az erős fejfájás, szédülés és aluszékonyság?
- Volt valakinek gerincérzéstelenítés után bármilyen mellékhatása, fejfájás szédülés, meddig tartott?