Pár nap alatt több lilás sárgás folt jött ki rajtam, mi lehet ez? (tudásbázis)
Mivel a párom éjszakás volt most tudott valamit mondani,annyit tudunk hogy az orvosok nem leukémiára gyanakodnak...hanem valami autoinmunn betegségre (elnézést ha rosszul írtam)
és egy sor vizsgálatot csináltak rajta rossz a vérképe és folyamatosan fogy:-( és talán lelkileg van igazán ki borulva mert nem láthatja a gyerekeit...
Ennyit sikerül kideríteni,de férje se nagyon beszél róla gondolom aggódik....
Most olvastam végig a fórumot.
Remélem semmi baj nem lesz.
Nagynéném férje és a keresztapám felesége is ilyen tüneteket produkált.
Először ráfogták mindenre,nekimentek biztos valaminek,ahogy cipelték a vedret az nyomta meg a lábukat stb..
Nagynéném férjét bennfogták rögtön a vérvizsgálat után,leukémiás.Szerencsére több éve szinten tudják tartani,csak néha kell hosszabb kórházi kezelés.
Keresztapám feleségénél is találtak kóros eltérést,de neki nem súlyos,gyógyszerektől megszűnt a foltosodás.
Nem, nem mondtad valóban. Csak furcsák az egybe esések.
A te anyukád is 2x volt már beteg, Szomorú anyukája is. Téged a leukémia érdekel, Szomorúnak pedig foltjai lettek.
Szomorú=Krisztin és azt gondolom, hogy te ugyan ez az ember vagy.
Ha igaz, én nagyon örülök, mert akkor vak lárma az egész és Szomorú egészséges:)))))
Morbidnak tartom az egészet, de inkább az legyen, mint betegség.
Sajnálom de nem szerintem mindenki de legfőképp szomorú biztos jobban járt volna....
És nem értem miért gond vagy furcsa hogy van egy ilyen fórumom,nem mondtam hogy szomorú leukémiás...
Ne haragudj, de ezt meg kell kérdeznem.
Nem te vagy Szomorú28 is? És Krisztina82 is?
Fura, hogy pont akkor nyitottál egy leukémiás fórumot, amikor Szomorú "eltűnt".
Köszönjük!
Ha lehet kérnünk mielőbb!
És ha beszélsz vele, akkor puszilom és gondolok rá...
Sziasztok én tudom ki ő,a párom és az ő férje egy helyen dolgoznak...annyit tudok csak én is hogy kórházban van:-( de semmi többet...
Meg próbálom a páromon keresztül ki nyomozni...
Szomorú!
Miért nem jelentkezel?
Jó lenne tudni valamit...
Nem ismeri senki őt személyesen?
4-én volt bejelentkezve utoljára, vagy rosszul látom?
Bizom benne, hogy csak ideje nincs és nem másért nem jelentkezik.
Szomorú, megnyugtathatnál minket!
Na emiatt aggódok én is!
Írd ám meg az eredményt!!!!!
Akkor hétfőn irány a doki!
Nyugtasd meg magad! És minket is...
Anyukádnak örülök:)))) Ne is gondolj rá, hogy újra támad! Minden rendben lesz mindkettőtükkel:)))
Nekem úgy kezdődött, hogy egy kicsit megviszketett, ezért bebeszéltem be először magamnak, hogy biztos erősen megvakartam. Aztán rövid idővel, már a kék folt jelentkezett, ami úgy fájt, mintha odaütöttem volna. Ott hajszálerek repedtek meg, azt mondta a csodálatos dokim. De volt olyan is, hogy már csak a fájdalmas foltot tapasztaltam.
Szóval tényleg nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni, de jobb a szakértői megnyugtatás, mint az enyém. Én csak egy vén boszi vagyok!!!
Én már bele mentem....
Anyu hála istennek jól van az ellenőrző pet ct sem talált semmit,tünetmentes egyenlőre reménykedünk és várunk remélem nem támad 3.szor is.-(
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet, hogy erős narancssárgás lé folyik az orromból, ha kifújom?
- A lábujjamon a köröm egyre nagyobb területen kezd elválni a lábujjamtól, és picit sárgás is. Mi lehet a baj?
- Kisfiamnak ma sárgás váladék jön ki a bal szeméből, a szem belső részén. Mitől lehet ez?
- Hogyan lehet leszedni a wc ülőke belsejéről a sárgaságot?
- Köröm alatt sárgás elváltozás hosszanti irányban, mi lehet?
- Már egy ideje sárgás lepedék borítja a picink nyelvét, közepe körül. Tudja valaki, mi az oka, mi lehet ez?