Köröm alatt sárgás elváltozás hosszanti irányban, mi lehet? (tudásbázis)
Miért kellene ennyit várni a bőrgyógyászra? Én odamegyek, megvárom a soromat és bemegyek.
Egyáltalán nem biztos, hogy gomba, az is lehet, hogy megsérült és elvált az ujjadtól, ami ugye a köröm növésével rendeződik. A bőrgyógyász nem szokott kinevetni ezért:)
Én is voltam már úgy, hogy azt gondoltam körömgombám van. Igaz, jót vidult rajta, majd mutatott néhány képet a betegségről.:)
Szia!
Így,ahogy leírtad pedig valszeg gomba.Nem kell emgijedni,hosszadalmasa,de lehet kezelni,kivüldől és belülről is kell.Sztem amíg nem jutsz el bőrgyógyihoz,vegyél canesten kenőcsöt,legalább addig is kezelgeted kívülről.
Ja,meg a fokhagyma is nagyon jó gombaölő,a fokhagyma kapszula nem is büdi
Egy bőrgyógyász sosem fog kinevetni ilyenért.
A körzetid, hogy jött a bőrgyágyászathoz ne értem? Nem tudom milyen a körmöd, de ne is itt kérj tanácsot, többminden okozhatja, akár gomba is, de lehet belsőszervi probléma is.
Ha már régebben vársz a tüneteddel, akkor inkább várj még akár 1hónapot, de szakember lásson.
További ajánlott fórumok:
- Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el?
- Milyen elváltozásokat okoz az ujjak és a nyak ropogtatása?
- Anyajegy elváltozás- Kell-e aggódni?
- Műtét vagy nem műtét? Emlő elváltozás
- A tüdő-gégeráknál a vérköpés folyamatos, vagy csak egyszer-egyszer fodul elő? A röntgen kimutatja ezeket az elváltozásokat?
- A házi tésztám (gépi készítésű) száradás után hosszanti irányban szétesik. Mi lehet a gond?