Anyajegy elváltozás- Kell-e aggódni? (tudásbázis)
Azt mondták, nincs pigment folt a helyén, így nem is kell tőle tartanom. Valószínűleg vissza is fog nőni. (Mondjuk, jobb lenne ha nem). Figyelnem kell azért a helyét, és kenegetnem egy kenőccsel. Szerencsére ma már nem fájt, de próbálom nem nézegetni olyan sűrűn, mert még beképzelek dolgokat.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, és biztatást :)
:(((((((
Én elmennék egy maszek dokihoz ez nem játék
Én Szegedi vagyok itt tudok neked javasolni aki nekem is levette
kell aggódni nagyon is....
és ne az ügyeletes doki szava legyen a mérvadó hanem tessék el menni vele bőrgyógyászatra....
én az enyémbe be kapartam és be is vérzett egyből leszedték és szövet tanra küldték később kiderült hogy rossz indulatú sejtek is voltak benne...
igaz hogy most egy pár centis heg ltzik a helyén de inkább ez mint valami komoly baj...
Én a helyedben tuti mennék orvoshoz,az én sógornőm melanómában halt meg...nem ilyesztegetni akarlak,de sajnos neki is levettek 11db-ot Kékgolyóba és csak 6-ról csináltak szövettant,mert a többinek semmi baja...na de mégse?mert rá 5 évre áttétek voltak és mind a melanómát adtak,5 hónap alatt elment...
persze ez csak egy ilyen,lehet kutya bajod sincs...
Most igy itt ezen neked nem fog tudni senki segiteni, borgyogyasz kell, hogy lassa, utana meg szovettan. A forumon latatlanba sokra nem mesz.
Menj el minel hamarabb, de nem 1-2 napon fog mulni, tehat egyelore ne aggodj.
Nem feltétlen anyajegyről lehet szó, lehet szemölcs is.
Én évekig anyajegynek hittem a nyakamnál egy szemölcsöt, és amikor már folytonosan beakadt, akkor levette a bőrgyógyász, ott derült ki, hogy mi az.
Viszont nekem nem szineződött el.
Igen KELL!!!Nekem múlt héten temettek el egy 34 éves ismerősömet,aki 34 éves volt.levették az anyajegyét és negatívnak értékelték a szövettant.Majd pár hónap múlva a hónaljában csomót vett észre...ekkor visszamentek..ekkor már áttétek voltak...kezelték közel két évig...és végül nem tudták megmenteni...(ez egy vidéki kórházban történt,de Pesten igazolták hogy az orvos tévedett..és ha akkor időben észreveszik akkor ma is élne és meggyógyult volna... ))
Vigyázz nagyon!!több orvossal is nézessétek meg!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen elváltozásokat okoz az ujjak és a nyak ropogtatása?
- Műtét vagy nem műtét? Emlő elváltozás
- A tüdő-gégeráknál a vérköpés folyamatos, vagy csak egyszer-egyszer fodul elő? A röntgen kimutatja ezeket az elváltozásokat?
- Köröm alatt sárgás elváltozás hosszanti irányban, mi lehet?
- Méhnyak elváltozás 24 éves korban
- Nyaki redő érték - kell-e aggódni?