A házi tésztám (gépi készítésű) száradás után hosszanti irányban szétesik. Mi lehet a gond? (tudásbázis)
1. Móriczka
2013. jan. 20. 18:58
Tudtok -e abban segíteni vagy tippet adni miért esik szét a tészta persze nem a metélt ,vagy a kocka ,hanem a kagyló vagy cső tészta miután meg száradt ? talán a receptemmel van valami gond ?
További ajánlott fórumok:
- Bébiétel vagy saját készitésü étel!?
- Hol adhatnám el a saját készítésű horgolt mamuszaim és egyéb saját készítésű dolgaimat?
- Terhesség alatt a hason kialakult hosszanti barna csík mikor múlik el?
- Meddig áll el a házi készítésű tojáslikör?
- Hogyan tudnám eladni legális úton a saját készítésű dolgaimat?
- Köröm alatt sárgás elváltozás hosszanti irányban, mi lehet?