Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Panna cotta (alaprecept)

Panna cotta (alaprecept)

A Panna cotta (alaprecept) hozzávalói:
1 l tejszín,
20 dkg cukor,
3 lap zselatin,
1 ek finomliszt,
2 dl tej.


A Panna cotta (alaprecept) elkészítési módja:
Egy lábasban felmelegítem a tejet és feloldom benne a zselatint és a lisztet. A tej ne forrjon ! Hűlni hagyom. Egy másik edényben egy pillanatra felforralom a folyékony tejszínt a cukorral és hozzáöntöm az enyhén felmelegített tejhez. Összekeverem a két folyadékot és adagokba kiöntve legalább két órára a hűtőbe teszem.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A panna cotta (alaprecept) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook