Panelba fúró nélkül mivel lehet képet feltenni? (tudásbázis)
ja most olvasom lejjebb, hogy igen
na akkor én is beszerzek párat:)
Én ilyet régen a soroksári úti OBI-ban vettem. Még van is két dobozzal. De sajna nem tudom odaadni, mert messze vagyok..
Viszont az OBI-kban jó eséllyel felveszik a telefont és megmondják, hogy van-e. Akkor nem kell fölöslegesen menjél.
nyiss egy fórumot, hogy ki lakik praktiker mellett :)
Postán 300-ért elmegy a cucc, vesz neked, postázza :)
Ezt én is megtaláltam, csak épp az 550 Ft-os díjhoz a szállítás 1900 Ft...
Baumax és Praktiker meg nagyon messze van tőlem.
nem tudja valaki, hol lehet ezt még kapni? A neten csak a webáruháztak jöttek fel.
"Botond" képakasztó, nem kell a falat fúrni, egyszerűen csak kalapáccsal beleverhető a panelba.
Tulajdonképpen egy fehér, műanyag képakasztó, amelyen apró szögecskék vannak, azokat kell a falba beverni, olyan mintha tűk lennének. Én már sokszor használtam. Most is lógnak ilyenen képek, k.b 35 cm x 50 cm-es méretű, üvegezett képeket is elbír. Legalább kétféle méretben létezik, érdemes a nagyobbat venni. Én a Praktikerben vettem.
Vegyél legnagyobb patentot és a kettő közül a bütykös felét a talpával ragaszd fel erős ragasztóval. Ha megszáradt, akkor a képeket damillal vagy cérnával fel lehet a bütyökre akasztani. Egy képhez használhatsz több patentot is a súlyelosztáshoz. Sajnos a patent másik fele kuka.
Apósoméktól lestem el az ötletet, ők a nappaliban az összes képet ezzel rakták fel.
és ha nem papír a kép?
hanem mondjuk fa és nagy??
Pattex Power Fix
Pattex speciál.
További ajánlott fórumok:
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?
- Stelázsi: Kreatívan, mit mivel, cukor, tartósító nélkül, egészségesen, természetesen
- Mivel próbálkozzak gyomorégés ellen, gyógyszerek nélkül?
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Más autóját le lehet fotózni az engedélye nélkül?Feltenni internetre?
- Mivel fűthetek még panelban, ha nagyon fázom?