Más autóját le lehet fotózni az engedélye nélkül?Feltenni internetre? (beszélgetés)
szabad, de csak ha megfelelőképpen kitakarod a rendszámát egy 44es tangapapuccsal, a tegnapi népszabadsággal, vagy egy kőrifából szakszerűen méretezett palánkkal!
Bocs, egyik tanult kollégám véleményét kellett tolmácsolnom. :):):):)
Igen, igaz. Nem is értem, hogy gondolta, hogy majd egy ilyen brutál autóval egy ilyen agresszív állat meg fog neki állni, ha ő keresztbe áll a motorral..
Mert már előtte megpróbálták leállitani, és nem állt meg. Tényleg nem értem. Nagyon sajnálom amúgy. Ilyen az USA-ban nem hiszem, hogy megtörténne, mert ott már eleve kalkulálnak iylesmivel, és ahogy irtad is, szögesdrót, meg hasonlók vagy legalábbis követik, üldözik amig meg nem jön az erősités. Van itt még mit tanulni..
Ha annyi esze volt, hogy eléállt...
Ilyen esetekre más módszert kell -ene allalmazni.Én spec. Min.elugrottam volna.De már pár évtizede feltalálták a szöges szalagot.
Oktatni kellene, h.a rendör se mindenható.Amerikában már rég tudják.
Teljesen igazad van, de most arról van szó, hogy le lehet-e fotózni az ilyen szabálytalanul ott hagyott autót. Szerintem le. Igen. csak lehetőleg egy nagy fa mögül, vagy egy másik autó mögül, miután az ember jól körülnézett.. :)
De mondjuk, ha meglátja a sofőr, hogy fotózom az autóját, akkor odajön és megfenyeget? Vagy esetleg eláll onnan? Hmm..
És mi van akkor, ha mondjuk egy láthatóan nagy értékű autóval áll valaki egyértelmúen tiltott helyre, mellyel akadályozza esetleg a gyalogosok forgalmát? Mondjuk járdára áll, ott parkol, és a gyalogosoknak ezért ki kell kerülniük úgy, hogy le kell menniük az úttestre. (Láttam iylet!)
Mondjuk ezt kefényképezem, és feltöltöm az autozz.hu-ra, ahol ilyen szabálytalanul parkolókat mutatnak be. Na, ilyenkor mi van? csak kérdezem..
Van egy jogszabály, de most hirtelen nem találom...
Amennyiben beazonosítható a tulajdonos kiléte - még ha közterületen is készült a felvétel - sérti a másik személyiségi jogát, amennyiben ez a hozzájárulása nélkül történik.
A fiúk szoktak ilyet csinálni! :) A szép autó, az szép autó! Egyébként a rendszámot meg az utcán is láthatod a kocsin!
Szóval, ha nem rossz szándékú a kép feltétele, márpedig Nálatok nem az, szerintem nem probléma!
Szerintem ha nagyon egyedi a kocsi, akkor meg lehet próbálni feljelentést tenni, mivel az egész város tudja ezek szerint, hogy kit gúnyoltak ki!
Én biztos megpróbálnám!
Az pech:(
Sajnos akkor nem tehet semmit.
:)
Mit tett a tulajdonosa, hogy gúnyolkodsz rajta?:) Mozgássérültek részére fenn tartott parkolóhelyre állt?
Hát azért a teljes nevét ne írd a képre rá. Csak annyit pl. K. János.
De a rendszámtáblát takard ki, mondjuk a paint programmal gyerekjáték.
(Már ha windowst használsz)
További ajánlott fórumok:
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Fel mernél-e tenni magadról egy éneklős videót az internetre?
- Te mit vásárolsz az internetről?
- Lehet fotózni az iskolában a szülő engedélye nélkül?
- Kiviheti-e anyja vagy apja engedélye nélkül a gyermekét külföldre?
- Digitális fényképezőgéppel készítettünk néhány képet.Szeretném feltenni az internetre, de a számítógép nem ismeri fel a képolvasót.Mit tegye