Te mit vásárolsz az internetről? (beszélgetős fórum)
mindent. De en Angliaban elek...
Sok mindent,de csak utánvétes fizetéssel.
kutyatápot,könyvet,bio termékeket,játékot,vitamint
Nem. Jellemzően műszaki cikkek
Étrendkiegészítőt, nyomtató patront, mosógépet :)
Tudom, hogy könyvet is érdemes lenne még.
Sok mindent. Gyerekruhát, táplálék kiegészítőket, vitaminokat, mosódiót, kozmetikumokat, hennát :), játékokat, cirkó kazánt, zuhanyfülkébe ülőkét, masszázslepedőt....
Gyerek mellett így egyszerűbb volt a karácsonyi bevásárlás is, főként a játékok kiválasztása.
Aukciós oldalakról vagy használt cikket nem. De sok egyebet igen, főleg külföldről.
Méteráru webáruház van egy pár....
elég sok mindent..most utoljára telefont..
Használt ruhákkal nem foglalkoztál régebben?
Most indul majd az egyik nagy hálózatnak is a házhoz szállítása. Kíváncsi leszek milyen paraméterekkel.
Én játékot, ruhát, parfümöt, bio cuccokat, kencéket, táskát, szobabicajt....stb
Gyapjúgarnitúrát, fényterápiás lámpát (az nem egy engedélyezett masina volt, nem jártam eléggé körül), informatikai hardvereket,laptop-ot, hennát, biokrémet, kombinált tűzhelyet, LED tv-t. Megrendelés előtt beírom a google-ba a termék nevét, képekre kattintva átnézem a kínálatot, infot gyűjtök és csak utána rendelek.
Ja,és Karácsonyra egy játék webáruházból rendeltük a gyerekeknek a játékokat.Apával itthon,nyugodtan átbogarásztuk milyen játékok vannak,korosztály és nem szerint,nem kellett tolakodni a játékboltban.
Vateráról rendszeresen vásárolunk,mikor vártuk a kisebb gyerkőcöt rengeteg babaholmit,kiságyat,babakocsit.De azóta is mindkét gyerkőcnek vettünk onnan rengeteg ruhát,játékot.Ezen kívül felnőtt ruhákat,órát,női táskákat,ékszereket,kamerát,telefont,stb.Neten rendeljük ezen kívül az E cigihez a dolgokat.
Mindent:). Alapvető élelmiszert is, mert olcsóbb, mint a boltban, és bizonyos összeg felett ingyen kihozzák. Akkor minek cipeljek 10 kg cukrot egyedül, buszozva?
Autót, bútort, ruhát, vibrátort, fehérneműt, cipőt, táskát, ajándékot, alkatrészt, fényképezőgépet...ami éppen kell, most hajszárítót keresgetek.
Mi vateráról vásárolunk rendszeresen.
Ülőgarnitúrát, robogót, babaruhákat, felnőtt ruhákat, autó alkatrészeket, cipőket, fitnesz gépeket vettünk onnan.
1-szer fürödtem be egy ruhacsomaggal, de 1 hónap múlva visszakaptam a pénzem.
Én nem olyan színű cuccot kaptam amilyet kértem. Visszaküldtem, de időm, költségem volt vele.
Persze vissza ha korrekt az eladó
Kisgyerek motoralkatész, nem pontosan azt küldte
Küldtem volna vissza? Akkor semmi nincs, mert lenyeli
100km-t meg nem utazok hogy pofánverjem :)
A pórázossal személyesen találkoztam, most nyomja a kifogásokat
Lehet inkább szétszedem és megjavitom, minthogy az időt töltsem az újabb cserével
Mondjuk végre ki a nevét a legnagyobbnak
Vatera, TeszVeszen már nem.
Webáruházban kartondobozokat költözködéshez, oxigénpalackot és konténeres szállitást, ügyintézéssel külföldre
Most tökölődök online fotókidolgozással, házhozszállitással
604Ft a szállitás/küldés levélben
Nehogymár ennyiért kimozduljak a fotelböl!
Műszaki fórumon, csak nick-névröl ismerve feltöltötték a mobilomat, netes bankomban nincs ilyen lehetőség
Neten utaltam az árát
Bizalom kérdése egy idő után
Koncertjegyet is foglaltam névre.
Hova fejlődött, úgy 10 év alatt a net!
Ha akarod benyúlok a pc-dbe innen a fotelböl
vagy éppen beszélgetünk, kamerátunk online
Csak az nincs a neten ami még nem jutott eszébe valakinek
Kezdődött mindez az egyszerű üzenő oldalakkal, a BBS-sel
Elvileg vissza lehet küldeni, de az nekem macerás.
Webáruházban is vásárolsz?
Szinte akármit, de mindig megnézzük az eladót! :) ha többen is jó véleményeket adtak róla, akkor nyélbe is ütöttuk az üzletet. Így nem is csalódtam még....
További ajánlott fórumok: