Milyen ruhát vásárolsz szívesen turkálóba? (beszélgetés)
fehérneműn, hálóruhán kívül bármit, ami megtetszik
Utoljára 2 nadrágot, és 1 kabátot vettem, alig 3 ezer forintért
Sziasztok!
Szerintem a turiba csak a nadrágok jók, bár én nemigen szoktam járkálni turiba.
Beírtam ezt a felhasználó nevet és azt írta ki hogy nincs ilyen.Sajnos így nem tudtalak megnézni!
92-es fiú ruciaid vannak?
Azért még próbálkozom hátha sikerűl.
főleg gyerekrucit és olcsón!!
postmanpet
vagyok ott!
fiam kedvenc meséje után!!
ez a név itt pedig a saját nevem!!
!
énis beléptem és letiltottak mert volt másik felhasználói nevem!!
most a zsibvásáron árulok tök jó nincs jutalék
A vaterán is a teszveszen is lehet kérdezni.
Azt hogy értetted hogy a zsibin megfoghatja?
Itt megtalálod:
www.webturkalo.hu
Szerintem jó cuccok vannak és ha kéred minde új feltöltés elött küldenek egy e-mailt.
Bolhapiac van pesten is és ott is van sok jó dolog de nem jutok el mert korán kéne menni a gyerkőket nem tudjuk itthon hagyni igy ez elmarad egyenlőre.
De a neten is megnézem ahhoz nem kell menni sehova. Idő kérdése mert gondolom itt kell ücsörögni míg az ember nézelődik.:)
Itt sajnos csak úgy van méret hogy s,m,l,xl.
Én M-set veszek eddig a felsők mindig jók lettek nem volt vele gondom.Sajnos a nadrágok nagyok lettek,de hát nekem derék szerint bőven jó a s-es,de csípőre meg kéne az M-es.Ezért inkább azt nem is szoktam venni itt.
Utoljára egy tuti fehér elől kötös felsőt vettem 200ft-ért.
Igen halottam róla már.
Nem volt még olyan hogy a méret nem stimmelt??
Meg fogom nézni mindenképp.)
Nagyon jó oldal olyan mint a vatera meg a teszvesz.Vannak 1ft-os rucik és fix árasak is.Licitálni kell a rucikra!
A Webturkálót ismeritek?Ott is nagyon jó ruhák vannak.200ft-tól 800ft-ig.Én nagyon sok jó ruhát vettem ott magamnak.Két hétig lehet gyűjtögetni és utánna postán küldik a rucikat.
Van női,férfi,gyemek ruha.Kiegészítők és akciós termékek is.
Múlt hónapban én is ott vásároltam be a kisfiamnak.Igaz 6000ft-ot fizettem,de nagyon szép rucikat vette.
Tegnap a teszveszen sikerűlt a cuki Scuuby-s kabátot venne 725ft-ért.Mikor elindult az aukció kértem hogy adja oda nekem 1000ft-ért de nem adta.Így elhoztam 725-ért.
Én sokat vásárolok az aukciós oldalakon is.