Mivel próbálkozzak gyomorégés ellen, gyógyszerek nélkül? (tudásbázis kérdés)
igen, a szódabikarbónát én is hallottam!
próbálj kamillateát inni, az is segít gyomorbántalmakra.
Pfff neten...inkább kihagyom, a netre azt lehet írni amit akarnak. Szoktál kólát inni? Régen rá volt írva az összetevők közé, hogy citromSAV.:)
Mellesleg köztudott, hogy a citrom savas kémhatású. És a lakmuiszpapír sem hazudik.
krumpli
csodaszer
Ha meg akarsz gyógyulni, akkor igen!
Nagyon finoman, változatosan el lehet készíteni, s ahogy írtam: köles.
Jó levesbetétként, köretnek, desszertnek, már több mindent kipróbáltam vele, megnézheted a receptes naplómban, ha érdekel.
El kell hagyni az édességeket, a fehérlisztet, a rizst, a kekszeket,stb, de már leírtam.
Akkor passz. Anyukám refluxos, sokat szenved, viszont más gyógyszerek mellékhatása miatt sokat hízott. Kipróbálta az almaecetet, de külön figyelmeztettem, hogy ha bántja a gyomrát, ne használja. Azt mondja el van ájulva, mert jobb a gyomra, semmi sav, gyomorfájás nincs...
Úgy látszik nincs általános megoldás, próbálgasd még, hátha valami összejön, sok ötletet írtak!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Hogyan csökkenthető gyógyszer nélkül a koleszterinszint?
- Akinek 21-es cukra van és nem inzulinozza magát, élhet még teljes életet anélkül sok gyógyszert szedne?
- Melyik a legjobb székletfogó gyümölcs? Akárhogy próbálkozok nem akarja a kislányom meginni a gyógyszert!
- Mennyi idő múlva próbálkozzunk babával ha gyógyszert szedtem?
- Merjünk próbálkozni a babával? Párom antibiotikumot, sok gyógyszert volt kénytelen szedni tüdőgyulladás miatt.