Hogyan szólnál a szomszédnak, hogy éjjel nagyon áthallani a szexuális életük hangjait? (tudásbázis)
EZÉRT NYÖGDÉCSELNEK SZEX KÖZBEN A NŐK: TUDOMÁNYOS KUTATÁS ADOTT VÁLASZT
A férfiak imádják, amikor a nők elégedett nyögésekkel adják a tudtukra, hogy jól csinálják a dolgokat az ágyban. Ám a sóhajoknak, nyögdécselésnek más célja is van: meghökkentő következtetésre jutott egy kutatás...
Hirdetés
Szex
Női Orgazmus
Erotika
A férfiak gyakran hiányolják, hogy a nők szex közben hangot adjanak annak, ha valami jólesik nekik; ezért is örülnek az apró, halk sóhajoknak, kéjes nyögéseknek. Pedig ezek a hangok nem csupán a gyönyör melléktermékei: egy kutatásból kiderült, hogy ezek a nyögdécselések juttatják orgazmushoz a hölgyeket.
Szerintem meg ez igazából tök egyszerű.
Ha nem jelzed, nem szólsz, nem kommunikalod le, hogy rohadtul athallatszanak es zavarnak, akkor ők uúgy élik tovább az életüket, hisz azt gondoljak az eletvitelukkel nem zavarnak senkit. Közben meg de.
Szoval a hallgatas beleegyezes.
Miert ne jelezhetned egy az egyben, hogy ejjelente vagy hajnalonta olyan hanghatasokra ebredsz Te is es a gyermeked is, ami zavarja az éjszakai nyugalmatokat es nem bánnád,ha az ügy érdekében eszkozolnenek vmi megoldas félét a békés együttélés okán.
Ha nem szólsz, zörögsz éjjel nekik vagy nem jelzed semmilyen módon,hogy titeket ez zavar, akkor tuti nem fog valtozni semmi, hisz ők lehet nem is feltetelezik, hogy halljak őket, mert ugye ők nem hallják a többi csendesen szexelő rendes szomszédot. :)
Hogy mit reagal majd? Az majd kiderul. De feltételezesekbe bocsátkozni tök felesleges.
Nekem elég lenne pár ilyen alkalom,hogy nem hagynak aludni es csattognek le hajnalban az ajtajukhoz, mert nekem is jar a nyugodt ejszakai pihenes. En nem zavarom őket az alvasommal,ők se zavarjanak a dugasukkal...Ennyi.
Szerintem a legegyszerubb az lenne, ha a következő aktusukat felbeszakitanad, es lecsattognal az ajtajukhoz. Biztosan rajonnenek miert kopog vki hajnalban az ajtajukon.
Ha nem merik kinyitni, akkor is veszik az adást.
Egy tarsashazban úgy kell élni hogy a lakas rendeltetésszerű használata közben is csak a lehető legkisebb mértékben zavarjuk lakotarsaink nyugalmát. Ha a szex zajjal járó tevékenység, akkor mar az sem magánügy, hanem közügy. :)
Szerintem bátran kopogj be egyik hajnalban. Úgyis elég zaklatott leszel hozzá.
Akkor Az ilyenek menjenek el máshova, olyan helyre, ahol senki sem hallja őket.?
szerintem nincs olyan nyögés, ami ne hallatszana át, akár halkabb, akár hangosabb.
Kicsit szerintem félreértetted a válaszokat.
Szőlni jogod van, kell is, nem is értem, hogy mire vársz.
De... az hogy mit fog reagálni, az már más kérdés, lehet visszavesz, de ha igaz, hogy neki közben fájdalmai vannak, akkor lehet nem is tud.
És persze akkor még ott van, hogy akar-e egyáltalán, mert hát erre már nem vagy hatással, úgy meg igazából, hogy nem is a te lakásod sokat nem tehetsz egyebet, azon kívül, hogy tűröd...
Beszéltem fiamnak a fórum témájáról. Igen kreatív, gondoltam lesz ötlete mi legyen a teendő. Azt mondta ha szólsz a hangok miatt, kinevetnek és még inkább ordibálni fognak. Az ilyeneknek nincsen szégyenérzetük, inkább örülnek ha másoknál kiverhetik a biztosítékot. Szerinte nincs mit tenni.
Én meg arra jutottam, hogy amikor hallod, parfis nyéllel ütögessed a mennyezetet. Ne csak egyszer, mindig. Úgyse alszol, akkor legalább kiadod a dühödet valamennyire a kopogtatással. ha szóvá teszik, mond azt, azt olvasta ezt kell csinálni mikor hallod a szexelés hangjait.
Ja, kérem, így már teljesen más színezete van az egésznek. Nem így indítottad a beszélgetést. Velőtrázó sikoly normális szexnél nincs. Én az első hsz alapján írtam azt, amit gondolok erről az egészről. Így persze már más a helyzet.
Ha a fájdalomtól ordít a nő, az minden, csak nem normális viszony. Ott nagy baj van. Nem részletezem. Magam részéről lezártnak tekintem a témát.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Létezik, hogy elmúlik a szexuális vágy?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?