Pampers mini slep & play pelus, 3-6 kilóig újszülöttnek jó-e? (tudásbázis)
Nekem anno az elején anyósom a liberot erőltette, szánt szándékkal nem azt vettem, ne legyen igaza, milyen jól is tettem.
Most, hogy nincs a közelemben, kipróbáltam, hát...
Marad a pampers, a libero durva, vastag...sajnálom a Lányom, hogy ebbe a 30 fokban, ilyen vastag pelust kell ráadnom...majd elfogy, és veszem újra a fehér pamperst, a legjobb.
szia! 4 gyerekem van, és az elsőnél már rátaláltam(a pampers és a libero kipróbálása után) a Huggies újszülött 2-5kg-osra. Ugyanis előző 2 márka (és a többi is) még hatalmas egy újszülöttre, ez jóval kisebb, de majd ez is lóg rajta az elején, mint a gatya...kb 5kg-ig simán jó volt ez is(igaz elég drága, de nekem az elején megérte)
a fehér zacskós pampers használom most is a legkisebbnek, de kár idegeskedni a pelusokon az elején, amikor még folyós a kaki, szinte minden pelusból kifolyik, én még nem találkoztam olyanból, amiből valahol nem jött volna ki legalább egy kicsi(nem minden kakilásnál, ne ijedj meg, csak amikor úgy rendesen telerakja 1 kakilással a pelust. Pedig én már tényleg az összes létező márkát márkátlant kipróbáltam. Viszont a fehér pempers véleményem szerint jól szív és nagyon vékony! Múltkor a férjem véletlen liberót hozott, az kb 2x olyan vastag, akkor láttam igazán a különbséget(előtte én is liberot használtam és meg voltam elégedve, de ez totálisan jobb).
A Pampersnek van a new born, mi azt használtuk az első időkben, bár a Lányom 3kg-val született, 3 héttel a kiírtnál korábban, szóval picuri volt.
Tapasztalatok:pampers legújabb extra vékony jó, a kamillás is jó, a kék csomisból gyakran kifolyik a pisi.
Most Liberot vettem, hááát, nekem nagyon vastagnak tűnik, pláne pampers után.
Tescos pocsék, kaptam kipróbálásra, örültem, mikor elfogyott.
Szóval szerintem a pampers extra vékony a legjobb, pláne most nyáron.
Én a DM-es pelust vittem be a kórházba (28 db-os kiszerelés volt). Nekünk az vált be nagyon. A Pampers-ből, Libero-ból mindig kifolyt a cucc. Huggies is bevált nyáron, mivel a DM-es vastag, a Huggies meg vékony.
A fiam 4190gr-mal született, és a 2-5 kg-os jó volt rá (ez volt a kórházi), otthon a 3-6 kg-os várt minket, azt 3 hét alatt "kihízta".
Reprezentatív felmérésem alapján: a kislányoknak általában beválik a Pampers, a kisfiuknak nem.
újszülöttben libero new born... és nem mellesleg ez a legolcsóbb pelus!
később pampers, tesco, huggies (ezekből mindig az, amelyik éppen akciós, vagy olcsó)... utóbbi 2 vastag... és a pamers-nél kifejezetten élvezem, hogy olyan vékony a pelus, hogy még a kis s*gge-vájatja is látszik a törpémnek :D
csak oktoberre!
de a barátnőm augusztusba,és ugyanaz a dilemma :D
Mi a slep&play pelust nem szerettük. A kisfiam se és én sem. Annak nem gumis a derék része. Nekünk a LIBERO vált be.
De ezt úgy is ti fogjátok "érezni", ki fog derülni nálatok is hogy melyik válik be és melyik nem.
sziasztok!
érdeklődnék,hogy Pampers mini slep & play pelus, 3-6 kilóig újszülöttnek jó e! 68 darabos!
vagy esetleg milyen pelust vegyek?
köszönöm,és bocsánat az értetlenségemért(első baba)
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Lehet egy újszülöttnek már valami játékot adni, vagy célszerűbb valami praktikus ajándék(pelus stb.)?
- Pampers pelus
- Tescos lila pelust próbált már valaki? Mik a tapasztalatok? Sokkal olcsóbb mint a libero cagy a pampers? Köszi
- A ceglédi kórházba egy újszülött csecsemőnek a pelust nekünk kell bevinni, vagy biztosítja a kórház?
- Pampers Sleep&Play vs Rossmann pelus. Melyik a jobb?