Palacsinta csirkemájas raguval recept



8 db sós palacsinta
30 dkg csirkemáj
40 dkg csiperkegomba
1 közepes fej vöröshagyma
3 ek. étolaj
1 csomag petrezselyemzöldje
ízlés szerint: patikasó, őrölt bors, csipetnyi rozmaring és kakukkfű
A Palacsinta csirkemájas raguval elkészítési módja:
A májat megtisztítottam és apróra vágtam, a hagymát felaprítottam. Az olajat felforrósítottam, hozzáadtam a májat és a hagymát, rozmaringgal és kakukkfűvel megszórtam és megpirítottam. A gombát vékony szeletekre vágtam és a májhoz kevertem, sóztam, borsoztam és kb. 15 perc alatt puhára pároltam. A csirkemájas ragut forrón a palacsinták egyik felére halmoztam, ráhajtottam a másik felét és apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve azonnal tálaltam.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. ápr. 29. 13:20
A palacsinta csirkemájas raguval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.