Padlizsánkrém majonézzel recept


2 nagyobb padlizsán
fél fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
3 bő evőkanál majonéz
só
bors
A Padlizsánkrém majonézzel elkészítési módja:
A padlizsánokat egészben megsütöttem, majd lehántottam a héjukat. Amikor kissé kihűltek, akkor feldaraboltam őket, és turmixgépbe tettem. A hagymát felkockáztam, a fokhagymát szétzúztam, és az egészet összeturmixoltam. Aztán ízlés szerint sóztam, borsoztam. Mikor pedig egészen kihűlt, akkor hozzákevertem a majonézt is.
1 napig kell hagyni érni, akkor sokkal finomabb lesz :)
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: 2ddcf05062, 2013. márc. 12. 06:17
A padlizsánkrém majonézzel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.