Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Padlizsánkrém, gyors, finom recept

Padlizsánkrém, gyors, finom recept

A Padlizsánkrém, gyors, finom hozzávalói:
Padlizsán
olaj (pl.olíva)
hagyma
fokhagyma
bors


A Padlizsánkrém, gyors, finom elkészítési módja:
Felkockázom apróra a padlizsánt, egy kis olajon megpirítom. (Ha gyenge kis padlizsánokat veszel hámozni sem kell!) Öntök alá vizet, megsózom és lefedem. 10 perc alatt pépesre párolódik. Ha nagyon vizes maradt lefőzöm a levét. Összetörve sűrű pépet kell hogy kapjak. Leveszem a tűzről, frissen őrölt borsot, zúzott vagy reszelt fokhagymát és reszelt!!! hagymát teszek bele, az utóbbiból nem kell túl sok, én két kisebb padlizsánhoz max. egy fél fejnyit reszelek. Összekeverem és kész! Pirítósra, főtt tésztára isteni!


Kategória: Reform ételek receptjei


A padlizsánkrém, gyors, finom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook