Pácolt hús Vicky módra recept

1 kg karaj/comb/taja/csirke
4-5 egész tojás
2 kávéskanál só
1/2 kávéskanál pirospaprika
1 kávéskanál majonéz
1 kávéskanál mustár
1 kávéskanál ketshup
3 evőkanál liszt
1 evőkanál liszt
4-5 gerezd fokhagyma
A Pácolt hús Vicky módra elkészítési módja:
a tojás és a többi hozzávalót ( a hús kivételével) jól összekeverem, egy sűrű masszát kapok, ebbe beleteszem a húst és 1 vagy két éjszakán át pácolom benne! közbe megforgatom benne! a pácolás után kiveszem a masszából és forró olajban kisütöm!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: pozsonyivicky, 2008. júl. 21. 15:23
A pácolt hús vicky módra elkészítési módja és hozzávalói.