Rántott hús extra recept
A Rántott hús extra hozzávalói:sertéskaraj
füstölt tarja
trappista sajt
hagyma
só, bors
liszt, tojás, prézli
olaj
A Rántott hús extra elkészítési módja:
A karajt vastag szeletekre vágom, majd zsebet csinálok a szeletekből, vagyis hegyes éles késsel felszúrom.A tarját, a sajtot, és a hagymát kockára vágom, sóval borssal elegyítve a zsebekbe töltöm.Fogvájóval lezárom a lyukat és bepanírozom.Nagyon bő olajban kisütöm.
Nagyon finom laktató étel, csak a sütés macerás kissé, de megéri!!Csirkemellből, vagy pulykából is el tudom képzelni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 7161d4c2ec, 2008. júl. 20. 19:34
A rántott hús extra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.