P3 gyulladást találtak, ascus van a citológiai leletemen. Ki tud erről valamit? Mennyire veszélyes ez? (tudásbázis)
Nekem P4 és HPV16 volt. Szövettan: méhnyakrák. Kipakoltak.:((((
A HPV16 volt a "ludas"..:(
Igen, már van 1 kisfiam. Most gyesen vagyok itthon.
Egyik nap befeküdtem a kórházba, másnap már haza is mehettem...
3 hétig nem lehet fürödni..
És majd január elején menjek szövettani eredményért, aztán azzal vissza a dokihoz.
Megemlíteném: Fresh Andit is ezzel műtötték nemrég, de nála úgy volt, hogy egyik nap diagnózis, másnap már műtötték..
Úgyhogy nálam ez a szeptembertől novemberig tartó idő így már soknak tűnik..:S
Igen, ez a HPV16 engem is idegesít...
Tán az ezüstkolloid segít..Vagy majd januárban megbeszélem a dokival...
Az érdekes, hogy 2 vizsgálat után műtétet javasoltak. . . Neked van már gyerkőcöd egyébként?
A műtétről mit lehet tudni? Másnap már lehet dolgozni, vagy azért pihenés javasolt utána?
A HPV 16 úgy tudom a legveszélyesebb, tesómnak is az volt, de ő egy év alatt kigygyult belőle, csupán azzal, hogy erősitette az immunrendszerét.
Nekem az a bajom, hogy állandóan fertőzéseim vannak, és igy nem igazán tud meggyógyulni odabent a méhnyakam.
Az érdekes, hogy 2 vizsgálat után műtétet javasoltak...Neked van már gyerkőcöd egyébként?
A műtétről mit lehet tudni? Másnap már lehet dolgozni, vagy azért pihenés javasolt utána?
A HPV 16 úgy tudom a legveszélyesebb, tesómnak is az volt, de ő egy év alatt kigygyult belőle, csupán azzal, hogy erősitette az immunrendszerét.
Nekem az a bajom, hogy állandóan fertőzéseim vannak, és igy nem igazán tud meggyógyulni odabent a méhnyakam.
Ne izgulj. Ezt a gyulladást szerintem gyógyszerrel le lehet vinni..
Nekem P4 AS-CUS volt, kóros elváltozás a méhnyakon. Megműtöttek. Várom a szövettani eredményt. Ez már azért rosszabb...
Minden rendben lesz!!!
Bemutatkozó szöveg:
p3 gyulladást találtak asc-us van a citologiai leletemen kérdésem az lenne ki tud róla valamit és mennyire veszélyes lehet?nemondtak sokmindent csak annyit 4-honapmulva megkell ismételni mit lehetne rá vagyis ellene szedni˙vagy egyátallán mijen gyógymodal lehet segitteni? kérem segitségetek:Andi
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Hüvelygyulladás alatt vett citológia