Ovuláció kimaradása (beszélgetés)
Ha egy csík van, akkor nem ovulálsz éppen. Vagy előtte ovuláltál vagy utánna fogsz. 29 napos ciklus mellett ez kb. 15. nap, de gondolom volt tájékoztató a dobozban, ami megmondja, mikor érdemes tesztelni. Alkalmasint megeshet, hogy csuklanak a hormonjaid is nem akkor ovulálsz, mikor szoktál vagy ebben a hónapban kimarad. Ilyen is megesik néha és állítólag egy-egy ilyen hónap még normálisnak számít. Várd ki a köv. ciklust és ne pánikolj.
Különben valszeg nem vagy terhes, ugyanis akkor is pozitívat jelezne az ovu teszt. Ezért is szokták jós tesztnek használni, ha valakinek alapos gyanuja van terhességre, de éppen nincs neki terhességi tesztje.
En azt kerdeznem,hogy meddig tart az ovulalas? 3 napha csinaltam ovulacios tesztet,pozitivat mutatott es ma is csinaltam egyet es szinten pozitiv. A menzeszem rendszertelen,mindig is az volt es utoljara aprilis 3.-an volt meg...
Van egy 17 honapos kisfiam :-) es neki szeretnenk kistesot de igy...
További ajánlott fórumok:
- Alvási apnoe-Légzés kimaradás
- Menstruációs problémás:rövid vagy hosszú ciklusok, kimaradások, rendszertelen, erős vagy gyenge vérzés hirtelen én ennek lehetséges okai?!
- Menstruáció kimaradása
- Barátcserje kapszula okozhat vérzés kimaradást?
- Internetkapcsolat kimaradással kapcsolatos problémámban hozzáértő tudna segíteni?
- Menstruáció kimaradásának okai