Barátcserje kapszula okozhat vérzés kimaradást? (tudásbázis)
Szia,
Nekem is rendesen eltolta a menzeszemet pár héttel, de egyébként másoktól jókat hallottam róla. Személy szerint nekem nem igazán jött be így elsőre.
Sziasztok,
Én 2 hétig szedtem 2x1 kapszulát.
Sajna nekem 8 nappal el is tolta a menzim, nagyon nehezen lettem most beteg, erős görcsökkel.
Komolyan gondolkodom szedjem-e tovább, most abba hagytam.Persze aztán lehet semmi köze a barátcserjének hozzá, azt mondják legalább 3 hónapig kell szedni hogy hatása legyen.
nem értem ha minden jó volt akkor miért kezdtek hormonokkal kezelni :(
elhiszem hogy ezt nem szeretnéd mégegyszer...
hát próbáld meg a barátcserjét, ártani biztos nem fog, hátha nálad kedvezően fog hatni.
Elég nagy gond, ha nincs normálisan leírva a hatásmechanizmus, így az ember aztán találgathat, hogy hogyan hat...
"Én szinte állandóan vérzek, vizelés, székelés után is bevérzik a méhem." - ez nem normális így. Az orvosod milyen szakos? Ő a háziorvosod?
SZia!
Három hónapig amig szedted volt vérzésed?
hormonvizsgálaton voltál már?
sajnos a dokiknak az a legyegyszerűbb hogy fogamzásgátlót írnak fel mindenre...
Sziasztok!
Én is szedtem a kapszulát,de nekem rendbe rakta a vérzésem!Három hónapig szedtem és meghozta a várva várt hatást!!!Terhes lettem a kislányommal!! :-DDD
szia!
én szedtem barátcserjét két hónapig, és nekem megnyújtotta a ciklusomat és a vérzés is sokkal kevesebb volt, szinte csak maszatolt és barnás volt, ezért abba is hagytam, mert lehet a következő hónapban még rosszabb lett volna a helyzet... szóval el tudom képzelni hogy szélsőséges esetben ki is maradhat a vérzés...
Azt írják, emeli a progeszteronszintet (de hogy hogyan azt a fene tudja). Ez okozhatna anovulatiót és a menstruációelmaradást (tehát kvázi úgy működne, mint egy orális fogamzásgátló), de az elég durva lenne, ha egy vény nélkül kapható szernek ilyen drámai hatása lenne.
Mit ír a használati útmutató? Hogyan hat?